2,5 roku po smrti Mistra: ZÁSADNÍ ZMĚNA V RODINĚ GOTTOVÝCH! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

2,5 roku po smrti Mistra: ZÁSADNÍ ZMĚNA V RODINĚ GOTTOVÝCH!

Mluvčí Aneta Stolzová končí
Mluvčí Aneta Stolzová končí  (archiv)

Přesně 7 let od chvíle, co se stala mluvčí Karla Gotta (†80), dala u rodiny zesnulého Slavíka výpověď! Aneta Stolzová to udělala krátce po oslavě svých 40. narozenin. Pro vdovu Ivanu Gottovou (46) už nepracovala ani v rámci vzpomínkových koncertů, které před několika dny proběhly v pražské O2 areně.

Deník Aha! na to přišel i díky fotografii týmu, na níž scházela. „Po úmrtí pana Gotta jsem se ještě částečně podílela na některých projektech spojených s odkazem této výjimečné osobnosti. Současně již před necelými dvěma lety jsem přijala nabídku společnosti Albatros Media, kde vedu PR oddělení,“ napsala Stolzová ve vyjádření ke konci své spolupráce s Karel Gott Agency.

„Dnes, po úspěšné realizaci projektů, není pozice tiskové mluvčí v agentuře Karel Gott Agency dále nutná, a tak se mohu věnovat svým dalším pracovním aktivitám,“ objasnila s tím, že se s Ivanou Gottovou rozešly v dobrém a zůstávají kamarádkami.

Marek Ztracený na poctě pro Gotta: Nemám trému, ale respekt

Video se připravuje ...

Chtěl změnu

Stolzová do pozice mluvčí Karla Gotta nastoupila v červnu 2015. „Odteď bude vše jinak! Měním si číslo a novináři budou volat mé nové mluvčí, Anetce,“ hlásil tehdy Karel. Přísná PR manažerka se snažila mít vše pod kontrolou. Ivana ji o to požádala, aby měl Karel více klidu na práci a nemusel si vše řešit sám. Slavík to tehdy ale nevydržel a stejně se snažil být s řadou novinářů v kontaktu.

Hodně mu pomáhala

„Musíte vše řešit s ní, protože jinak ji můžu vyhodit! Je to taková má tisková mlčící,“ smál se tehdy Slavík, o němž Stolzová veřejnosti tlumočila minimum informací. S plánováním rozhovorů, jejich autorizacemi a dalšími záležitostmi mu velmi pomáhala.

Bohuš Matuš: Gott mi pomohl dostat se z depek a vyhoření

Video se připravuje ...

Oznamovala i jeho smrt

Stolzová nastoupila ke Gottovi shodou okolností v době, kdy začal bojovat s rakovinou mízních uzlin. A byla to bohužel také ona, kdo 2. října 2019 v 10 hodin musel oznámit veřejnosti, že národem milovaný zpěvák podlehl akutní leukemii.

Dceru pojmenovala po Karlovi

Týden po Slavíkově úmrtí Aneta přivedla na svět holčičku. Na Karlovu počest ji pojmenovala Amálka Karla. Otcem dítěte a partnerem Stolzové je rozhlasový moderátor Aleš Růžička (46).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.