Drsný vzkaz Dominiky Gottové: Ivano, naštěstí nejsi moje máma! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Drsný vzkaz Dominiky Gottové: Ivano, naštěstí nejsi moje máma!

Nepozvala ji ani na jeden vzpomínkový koncert na tátu Karla. A to si Dominika Gottová (48) nenechala líbit. Poslala proto své maceše Ivaně drsný vzkaz.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

hanainge
21. 06. 2022 23:21

Výše uvedený článek částečně není pravda, protože je fakt, že Dominika Gottová nemá sestry!!! Dále je fakt, že Ivana Macháčková nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Ivana Macháčková musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně Ivana Macháčková dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje a nemá právo, jiné lidi pozvat na koncert. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott a to potvrdil i pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966. Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto Karel Gott chtěl mít klid a Karel Gott opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje dámu, která žije v Německu.

lekno
18. 06. 2022 15:25

Myslím, že Ivanu podcenila nejen Dominika, ale hlavně Karel. Nevěděl, koho si bere. Vyučená zdr. sestra s prac. kariérou společnice pánů - ta si umí zařídit, aby lidé kolem ní skákali tak, jak ona pískne. Aby se podepsalo to, co ona chce.. Tak málo osob se vyzná v lidech. Často chybí empatie, intuice, schopnosti, které by jim pomohly poznat, kdo stojí naproti nim. Mimosmyslové vnímání například, které se praktikovalo dávno v některých starověkých zaniklých civilizacích. Zaniklo spolu s nimi.. Konzumním životem, oblbovacími vlivy a látkami - v toxickém prostředí se dnes z množství lidí stávají například hedonisté. .. Osoby typu národní vdovy řeší svůj existenční komfort jen do smrti. Co bude s nimi po funusu - nezájem. Omezené uvažování, neboť čas běží rychle. No, možná budou trošku překvapeny, poté..

Lenatko
18. 06. 2022 10:27

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

robin5
18. 06. 2022 07:27

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

hejhej
18. 06. 2022 08:17

robin5: Výstižné !!!!!!

jity
19. 06. 2022 10:30

ropbin5 naprostý souhlas, Dominika je líná jako veš. To co tady pořád bella vnucuje o Ivaně a i kdyby dělala společnici starším pánům, tak jen její věc. Nic neni zadarmo a belle je do toho h.... Možná ji tam bella opravdu potkávala a třeba jí přebrala nějakého toho dědka, když ji tak nenávidí.

-bello-
21. 06. 2022 02:41

jity
---

jsi hloupá .

jity
21. 06. 2022 12:49

Ano vy jste se tady podřekla, že znáte Ivanu z Varů jak dělala společnici starým pánům a já jsem hloupá.

travina
18. 06. 2022 05:09

Bello ... drž už proboha tu tvoji prolhanou hubu, ty psychopatko!!!! Ty jsi horší, než ta věčná pisatelka "hanelaige", dnes tady ale chybí Jenomže ona nás informuje stále stejně, ale ty prostě na každou situaci máš odpověd, že to znáš. nejenom, že u každého bydlíš", ty jsi byla i u toho, co vše Ivana měla dle tvého lhaní vyvádět ... ty jsi jim u toho i svítila ... ty jsi byla u každého dědického řízení .. ty jsi byla u toho jak se Gott soudil .. do konce do krve, atd. Proboha ty jsi snad nadpozemský člověk!!!! Ne, ty jsi nemocná žena, která nemá žádný život a vyžívá se psaním do diskuzí. Lidi, kteří už tě za ty roky tvých keců znají, tak vědí, co jsi zač, ale bohužel ti noví ne. Nevěřte jí, je opravdu nemocná a ty její kecy jsou lež!!!!

-bello-
18. 06. 2022 11:05

travina
------
vím to jednoduše.Soud probíhal u OS 3 a tehdy to soudila osoba mé rodině blízce příbuzná

jity
19. 06. 2022 10:32

No a co, že byl soud pokud rádodajka oznámí, že je těhotná, tak holt se chlap brání.

-bello-
21. 06. 2022 02:45

jity
---
to nerozporuji.Ta si z toho udělala kšeft.Tělíska už existovala a pilulky taky. Matka Dominiky stojí za houby a Gott ale vyváděl děsný podrazy., tak taky! I on mohl mít kondom.

hejhej
17. 06. 2022 18:32

Dominika dostala nejvíce, vč, její matky i babičky. Gott, když se o Dominice dozvěděl, koupil jim byt ( tehdy její matka bydlela se svou matkou), auto, chatu, každý rok všem 3 ( přitom babičku Dominiky neznal) dovolená u moře, Dominika si vyžadovala jak rostla jen značkové oblečení, v zahraničí účast na koncertech a v pubertě jenom hodně peněz. Její matku dotoval celý život. Všechno prošustrovala, prochlastala a nyní kňučí - lemra.

-bello-
17. 06. 2022 22:33

hejhej
------
vím na 100 %, že Gott se soudil, když se holka narodila.Do krve se soudil.A když byla paternita potvrzena, chtěl se vykroutit tím, že dá matce Dominiky 1 milion na pořád a pak už nic.Na to soud nepřistoupil jako opatrovník nezl. Dominiky .Gott byl připo... , aby na něj neruplo, že má dítě a taky byl hamoun.Nedělejte z něj svatýho !

sorgedoktor
17. 06. 2022 17:30

To neni hezke vse takhle kritizovat...Ta Dominika se citi zrochu odstrcena, snad na tom neco je...

ella
17. 06. 2022 21:12

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

-bello-
17. 06. 2022 16:56

Dominika pořád bude cítit křivdu a není divu.Ono logicky vzato mu taky k penězům a slávě přispělo, že se vůbec dětem nevěnoval, měl čas jen sám na sebe, vyspal se s kdejakou a pak je nutil na potrat. Když neumí někdo souložit, ať si bere kondom.Ty zplozené děti jsou na celý život. Prostě jsou! To není zábava, to je starost po celý život ,víme ?!
Kdyby Gott nebyl bačkora, udělal řádnou závěť, kde by zabezpečil jak první, tak druhou, tak třetí, tak čtvrtou stejně a k tomu Ivanu byl by klid.
Místo toho tady zběsile převáděl nahonem majetek na tchýni, na Ivanu .
Mimochodem, Ivana se dostala do problémů velikých taky, Jako společnice starých pánů a lovkyně pánů po barech její existence nebyla extra valná a co si všechno nechala líbit a udělala si radši nepředstavujete. Dostala se z toho přes Gotta.
Dominika má smůlu, protože jak její matka, tak otec Karel stáli oba za houby!
Národní vdova bude objíždět republiku ještě za 10 let a vykládat " takhle by to Karel chtěl "
Jen blbečkové se poženou na takové představení, kde někdo bude zpívat Gottovy písně , kde se bude ukazovat na plátně Kája , a to jen proto, že " Karel by to tak chtěl "
Prosím vás, buďte trochu soudný !

borka30
17. 06. 2022 18:14

bello - nezáviď. Ivana nebyla společnice starých pánů. Možná, že sis ji v tom tvém spolku s někým spletla. Obšťastňuj ty pány dál a nech lidi žít. A nediktuj a nestarej se o Ivanu.

-bello-
17. 06. 2022 22:24

borka30
--------
ale byla, děvenko, byla!Začínala ve Varech
Ivaně závidět je nesmysl. Co asi tak ?!

uschi
18. 06. 2022 21:12

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.