Božská Helene, múza Gotta (†80): Mistra uctila vnadným dekoltem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Božská Helene, múza Gotta (†80): Mistra uctila vnadným dekoltem!

Helene Fisher a Karel Gott
Helene Fisher a Karel Gott  (Foto Profimedia.cz, Facebook.com)

Poprvé po prosincovém porodu potomka se megastar Helene Fischerová (37) vrátila o víkendu na pódia! Nejpopulárnější zpěvačka německy mluvících zemí a žena, kterou velmi uznával Karel Gott (†80), vystoupila ve velké televizní show, v rámci níž také ve velmi provokativním oblečení vzdala hold právě Mistrovi.

Maminka na plný úvazek se od prosince, kdy porodila (doteď není jasné, zda dceru či syna, pozn. red.) nikde veřejně neobjevila! Až v sobotu večer v živě vysílané show Das große Schlager-Comeback 2022, kterou sledovaly miliony diváků v Německu, Rakousku a Švýcarsku.

Helene měla v rámci svého outfitu obrovský dekolt, který ještě teď probírají nejen pánové, ale i dámy napříč zeměmi. V přímém přenosu zazpívala několik svých hitů a v rámci tzv. medley – tedy výběru toho nejlepšího – zaznělo i její podání hitu Včelka Mája (Die Biene Maja), který jí Gott před lety daroval, aby ho mohla natočit v novém kabátě pro 3D díly seriálu. Karel by asi koukal, jak se na to jeho múza vyfikla...

Co bude, pokud Rusko nepustí plyn? Ivana překvapila fanoušky a požár v Chorvatsku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5584998
26. 7. 2022 • 17:03

Souhlasím s názorem Petra. Helene Fischer, která v rámci show Floriana Silbereisena dostala největší čas, nezmínila Karla Gotta ani jednou, ani nepřímo a zpívala jen uvedené písně. Mně spíš pobavilo, že do show se dostala zpěvačka Nena s hity 80let jako 99 Luftballons nebo Irgendwie, Irgendwo, Irgendwann. Měla druhý nejdelší čas, reakce velké. Dnes šedesatiletá Nena je ale známá veřejným odmítáním vakcinace, takže výběr od Silbereisena bude asi ještě kritizován. V Německu je totiž politicky nekorektní, aby se antivaxer dostal do kontaktu s tak obrovským publikem, i když se Nena na pódiu k těmhle věcem nevyjadřovala.

petrfoto1
25. 7. 2022 • 16:05


No, tak jsem se teď pobavil nad vylhaným článkem v Aha!, kde se píše, že Helene Fischer v sobotu vystoupila poprvé od porodu na veřejnosti (poprvé to bylo v dubnu ve Švýcarsku) a v rámci televizní show zazněla v její Medley píseň Biene Maja.
Nevím, zda autor pořad viděl nebo ne, zda umí poslouchat nebo ne, ale je to lež!
V medley zazněly pouze písně:
Ich will immer wieder
Herzbeben
Null auf 100
Achterbahn
Atemlos durch die Nacht
a zde je důkaz
http­s://ww­w.you­tube­.com/w­atch?­v=yvrD­ady7­ekc

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.