Prasklo tajemství Gotta: Gruppensex a se kterou to dělal před šoférem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Prasklo tajemství Gotta: Gruppensex a se kterou to dělal před šoférem!

Karel Gott po sobě zanechal pohádkové dědictví. Mimo jiné luxusní hodinky
Karel Gott po sobě zanechal pohádkové dědictví. Mimo jiné luxusní hodinky ( M. Přibyl, R. Klejch, Karel Gott Agency)

Ložnicí Karla Gotta (†80) prošly stovky žen. Zpěvák byl velký milovník a každá žena, která mu učarovala, byla v něčem jiná. Zažily s ním spoustu krásných chvil, ale občas to bylo i dost divoké. Které z nich nepřekously Gottovy občasné choutky?

Když už bylo Karlovi přes padesát, randil s krásnou Martinou Zbořilovou (56), dnes Formanovou. Jí bylo tehdy čtyřiadvacet a z Gotta byla doslova unešená. Chodili spolu sedm let a když chtěla Martina posunout jejich vztah na další úroveň, Mistra to vyděsilo. To byl začátek jejich konce. Posledním hřebíčkem do rakve pro Martinu bylo, když se v německých novinách dočetla o tom, že Gott holduje skupinovému sexu. Titulek byl tehdy trochu přestřelený a Karel chtěl Martině vše vysvětlit. Bohužel ho ani nepustila do bytu a bylo po všem.

Rozhovor s Martinou Formanovou: Backstage video

Video se připravuje ...

Další bizarní situaci s Gottem zažila Marika Sörösová (47). Byla velmi temperamentní a měla v sobě oheň, který zkrátka nešel uhasit. To na ní Karel miloval a není divu, že ho málem dostala do chomoutu. „Milovali jsme se všude. Nejraději v obýváku jeho domu. Z perského koberce jsem měla pěkně odřená kolena,“ pronesla kdysi Marika pro deník Blesk. Jednou byli dokonce oba tak vzrušení, že se pomilovali na zadních sedadlech auta. Vepředu samozřejmě seděl řidič.

Dara Rolins: Proč se převlékla za Gotta? A jak se jí zpívalo s Charlottkou?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5318449
3. 8. 2022 • 17:05

To se to píše když je po smrti a nemůže se bránit. Co člověk může chtít od bulváru

Uživatel_154162
3. 8. 2022 • 13:14

Mistr byl geniální hlavně v pelechu.Takovehle celebrity se mohly zřídit pouze za totality kdy sem nikdo nesměl a neměl Gott konkurenci.Na západě by vyl jeden z mnoha.Proto se taky se Staidlem a spol vrátili z emigrace.Byl to šóstal jednoduchý.

Sýkorka Borka
2. 8. 2022 • 13:39

toto už je fakt trápne, vyťahovať všetko možné do nekonečna! Nechajte Ho už v pokoji odpočívať. Stačí Dominika a jej extemporé...

milan59
29. 7. 2022 • 07:26

No jak vidno,už nemůžou psát o UA tak se NAVÁŽEJÍ do mistra ,který je už bohužel nemůže poslat do .......... Panebože co se to z vás pisálků stává za " mga moron " !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.