Formanová (57) v plavkách: Nečekaná reakce Holubové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Formanová (57) v plavkách: Nečekaná reakce Holubové!

Martina Formanová vystavila parádní postavu v plavkách u bazénu.
Martina Formanová vystavila parádní postavu v plavkách u bazénu.  (Instagram, archiv Blesku)

Stehna bez celulitidy a štíhlý pas! Martina Formanová (57) předvedla perfektní postavu v bikinách u bazénu svého domu v americkém Connecticutu. Reakce kamarádek na sebe nenechaly dlouho čekat...

Nejvíc ji zaskočila Eva Holubová (64). „Proč »tohle « musím spatřit hned po ránu?“ vyhrkla herečka. Vdova po oscarovém režisérovi Miloši Formanovi (†86) si nebyla jistá, co tím myslí. „Jedná se o urážku, nebo o kompliment, Evi?“ dotazovala se Martina pro jistotu své kamarádky. U sarkastické Holubové se skutečně jednalo o kompliment a rázem se začaly hrnout další. „Jsi nádherná, jsi krásná,“ psaly Tereza Brodská (55) s Kateřinou Kornovou (56).

Eva Holubová s rodinou: Bujaré večírky? Mandlová a Gollová by nám natrhly prdku!

Video se připravuje ...

A Formanová? Ta děkovala, až se i za ušima červenala! „Když je všechno řečeno a uděláno. Nejsem si jistá, že se to vztahuje k této fotce, ale to je jedno. Já u bazénu, lidi. Užívejte léto, dokud trvá,“ vzkázala všem Martina.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.