Drsný ortel nad Holubovou: Brodská s Havlovou mají jasno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Drsný ortel nad Holubovou: Brodská s Havlovou mají jasno!

Zakončení MFFKV: Eva Holubová s dcerou a jejím partnerem
Zakončení MFFKV: Eva Holubová s dcerou a jejím partnerem (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER CNC / Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát)

„Tak jsem to pěkně schytala. A to jsem se snažila. Nemám teď míry a váhu, na něž bych byla pyšná," sype si popel na hlavu Eva Holubová (64) po nelichotivých soudech, které zazněly z řad tzv. módních policistů ohledně jejích letošních festivalových modelů.

„Na závěrečný večer jsem vyrazila v červených hedvábných šatech. Jsou nadmíru příjemné. Indiáni v Peru nosí červenou, kdykoliv se cítí fyzicky slabí. Je to barva krve. Já se slabá cítím a nechci se tomu poddávat," přiznala Eva Holubová na Instagramu, jak zaznamenal web Vipshow.cz.

Eva Holubová s rodinou: Bujaré večírky? Mandlová a Gollová by nám natrhly prdku!

Video se připravuje ...

I když od samozvaných módních guru pochvalu nedostala, našla herečka zastání alespoň od svých kamarádek. „Mně se líbíš celá! Tak jak jsi! Sluší ti to! A babu vem čert!“ podržela pranýřovanou paní Evičku například Tereza Brodská (55). „Nos, co chceš a v čem je ti dobře. A moc ti to sluší,“ přišla na pomoc také Dagmar Havlová (70).

Předvolební Bez urážky Zuzany Bubílkové: Kdo bude prezident?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
stoura
14. 12. 2023 • 05:32

Spqr
13. 7. 2023 • 22:28

Ať si každý chodí, jeli mu v tom příjemně jak chce. Ale spíše se ptám, proč o tom vůbec píšete? To jsou starosti! A ty komentáře......

Uživatel_5524590
12. 7. 2023 • 13:01

Je skvělá herečka, její politický názor je její věc i právo a jestli se cítila v poho, je nám prd do toho ,co měla na sobě. Snad se všem ,co plivli jed ulevilo, budiž jim to přáno. Patrně jsou všichni dokonalí😁

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.