Dagmar Havlová řeší bolesti... Objímá stromy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Dagmar Havlová řeší bolesti... Objímá stromy

Herečka Dagmar Havlová v lese objímá stromy.
Herečka Dagmar Havlová v lese objímá stromy. (abl, Instagram)

Herečka Dagmar Havlová (70) se opět potýká se zdravotními problémy. Už několik měsíců trpí bolestí. Tentokrát ji trápí zánět Achillovy šlachy, který ne a ne vyléčit.

Pohodové léto jí kazí nepříjemná bolest. „Nemám tady někoho, kdo má babiččin domácí recept proti zánětu achillovky? Několikaměsíčního a bolestivého? Vyzkoušela jsem už téměř vše,“ ptala se Dagmar Havlová na sociální síti svých fanoušků. K tomu přiložila z procházky se psem v lese pár fotografií, na nichž objímá stromy. Snažila se z nich čerpat sílu a energii.

Dagmar Havlová převzala šek na 1,5 milionu pro svou nadaci Vize 97. Peníze budou použity na podporu obětí domácího násilí

Video se připravuje ...

Pod Dagmařiným příspěvkem se hned spustila lavina rad. Někdo jí radil homeopatika, jiný vložky do bot, někdo mastičky a další například zábal z tvarohu a česneku. Havlová byla za každý tip vděčná, včetně čínského »kohoutího skoku «, který jisté paní pomohl. Tak alespoň si má bývalá první dáma z čeho vybírat.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.