Havlovou vidíme naposledy: Rozhodnutí je definitivní | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Havlovou vidíme naposledy: Rozhodnutí je definitivní

Dagmar Havlová
Dagmar Havlová (Instagram)

Oslavila sedmdesátku, aktuálně dotáčí film, po jehož dokončení se rozhodla pověsit herectví na hřebík. Bývalá první dáma Dagmar Havlová odchází do hereckého důchodu, nadále se bude věnovat jen své nadaci.

„Musím teď dotočit film, který mám roztočený, ale asi jsem tuto kapitolu uzavřela. Už se mi moc nechce pracovat, chtěla bych trošku žít. Říkám to deset let a stejně to nešlo. Nadace, pak musím absolvovat společenské události... Ale ten film, co teď natáčím, je, myslím, poslední. Třeba přijde scénář, který mě uchvátí. Příběh ženy, který mě zaujme natolik, že bych ho chtěla točit. Ale ještě nepřišel,“ svěřila se Havlová pro Super.cz s tím, že by si ráda užívala klidu. 

Vědma odhalí dávná tajemství i magii

Video se připravuje ...

Dagmar Havlová se bude od nyní mile ráda věnovat rodině, zejména dceři Nině a vnučkám Sofii a Stelle, na které je náležitě pyšná. V Sofii navíc vidí sebe samu, je totiž úspěšnou jezdkyní. „Je neohrožená a statečná. Také jsem jezdila na koni. Ve francouzském filmu i na dámském sedle. V seriálu Cirkus Humberto za jízdy naskakovala i seskakovala z koně. Stála na něm i dělala tzv. holubičku. Ale byla jsem jištěná!!! 105 cm bych ale jako školák neskočila ani za nic. Gratuluji, princezno moje,“ podělila se jejími úspěchy například loni na Instagramu. 

Utajovaný narozeninový mejdan Havlové (70): Hvězdní gratulanti a luxusní dárečky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.