To není půjčené, vše je paní Havlové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

To není půjčené, vše je paní Havlové!

Dagmar Havlová
Dagmar Havlová (Blesk:CNC / Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát)

Vana i červený koberec? Dagmar Havlová (70) zvládne oboje, a dokonce v jedněch šatech! Na mezinárodní filmový festival si odskočila přímo z natáčení pohádky Princezna na hrášku, v rámci jejíž propagace pózovala ve vaně obklopená květinami.

Dlouhé, červené šaty se zlatým potiskem a orientálním stylem. Právě ty vynesla herečka a bývalá první dáma na nedávném karlovarském festivalu, a to hned dvakrát! Zazářila v nich prvně na mejdanu a poté i na přehlídce módní návrhářky Beaty Rajské (61). „To není půjčené, vše je paní Havlové,“ komentovala model asistentka Havlové. Ta si rudou róbu oblíbila natolik, že se v ní objevila i potřetí. A rovnou ve vaně!

Rudou róbu oblíbila natolik, že se v ní objevila i potřetí. A rovnou ve vaně!

„Backstage z včerejšího natáčení,“ okomentovala herečka fotografii, kterou sdílela na Instagramu. Bývalá první dáma na ní pózuje v porcelánové vaně doslova zasypaná květinami, které zdobí i její vlasy. Stalo se tak na natáčení pohádky Princezna na hrášku, kde si Havlová zahraje i po boku Lucie Vondráčkové (43). Ta vždy nebude mít šaty, ale ve filmu se objeví i s pánským motýlkem kolem krku.

Unikátní otevřená zpověď Dagmar Havlové Veškrnové při příležitosti jejího životního jubilea

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.