Proměna Havlové bere dech! S blond vlasy je šmitec | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Proměna Havlové bere dech! S blond vlasy je šmitec

Dagmar Havlová
Dagmar Havlová (Instagram)

Herečka Dagmar Havlová (70) se dlouhá léta držela svých krásných blond loken. Teď se ale rozhodla trochu experimentovat a zvolila divoký zrzavý odstín. Co na její proměnu říkáte?

Dalo by se říct, že blond vlasy jsou pro Dagmar typické. Slušely jí, ale nejspíš cítila, že po několika desetiletích potřebuje změnu. Šla do odvážné zrzavé a na svých sociálních sítích sklidila jen samou chválu! „Krásná fotka a milý výraz. Také skvělý návrat k zrz barvě vlasů," napsala jí například zpěvačka Leona Machálková.

Dagmar Havlová se obarvila na zrzavou

Dagmar Havlová se obarvila na zrzavou

 

Utajovaný narozeninový mejdan Havlové (70): Hvězdní gratulanti a luxusní dárečky!

Video se připravuje ...

K jejímu současnému vzhledu se vyjádřil i módní stylista Kája Pavlíček. „Paní Dagmar nosí skoro vždy stejný účes, blond vlny, které jsou pro ni typické a moc jí sluší, ona je ale typ na blonďaté vlasy, v zrzavém odstínu na mě ale působí snad ještě mladistvěji a rozverněji. Obecně zrzavá barva působí hravě a rozverně," svěřil se pro ŽivotvČesku.cz. Zdá se, že Havlová udělala krok správným směrem.

Dagmar Havlová převzala šek na 1,5 milionu pro svou nadaci Vize 97. Peníze budou použity na podporu obětí domácího násilí

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.