Rychlý převoz Havlové rychlou: Zedníček na místě neštěstí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Urgentní převoz Havlové rychlou: Zedníček na místě neštěstí

Dagmar Havlová
Dagmar Havlová (Instagram)

V seriálu Chobotnice z II. patra ztvárnili Dagmar Havlová (70) a Pavel Zedníček (74) manželský pár. Jako pravá ruka musel však herec fungovat i mimo kameru, když se jeho seriálová žena ošklivě poranila.

Část děje se odehrávala u moře v Portugalsku. Poklidné natáčení však překazila nehoda, která si vyžádala transport Havlové do nejbližší nemocnice.

„Jak jsme vjížděli autem na tu pláž k moři, vyskočili jsme a velká radost, jsme u Atlantiku. Kdyby tam to auto ale vjelo normálně, tak by se ale probořilo. Tak tam stavaři vytvořili takové železné rošty a zasypaly je pískem. My jsme tam potom vjeli a vyskočili jsme z auta,“ vyprávěl Zedníček

Unikátní otevřená zpověď Dagmar Havlové Veškrnové při příležitosti jejího životního jubilea

Video se připravuje ...

Havlová se však v železech zaklínila. „Dáša ale měla tu smůlu, že jí zapadl malíček do toho železa a ona si ho tam utrhla a chuděrce jí tam visel. No, a tam byla taková skála nebo kopec velký, asi 80 schodů, a já jsem hodil Dášu na záda a vynesl jsem ji k sanitce,“ cituje dále herce TN.cz. 

„Takže jsem ji zachránil. Pak ji odvezli do Lisabonu na převaz a druhý den tam skákala v moři, ale už měla igelitový pytlík na noze,“ dodal. 

Utajovaný narozeninový mejdan Havlové (70): Hvězdní gratulanti a luxusní dárečky!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.