V Havlové bouchly saze! O záměně jmen a zubožené Lucerně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

V Havlové bouchly saze! O záměně jmen a zubožené Lucerně

Dagmar Havlová
Dagmar Havlová (archiv Blesku, profimedia.cz)

„Mnoho lidí se mě při nedávných akcích ptalo, jak prosperuje Lucerna! Doznala jsem tedy, že je třeba vyjádřit se ke jménu Dagmar Havlová," rozhodla se objasnit situaci sedmdesátiletá vdova po Václavu Havlovi (†75) na sociální síti.

„Vlastníkem Lucerny je má slovenská jmenovkyně, vdova po Ivanovi Havlovi - Dagmar Havlová, rozená Ilkovičová , která nedávno prodala v aukci Vaškovy juvenilní obrazy ( Ivan zřejmě nemaloval ) a jeho Parker - kabát z revoluce. Jeden mám také doma. Já vedu charitativní instituci @nadace_vize97 a tak to i zůstane!!!!!!," začala zostra někdejší první dáma. 

Unikátní otevřená zpověď Dagmar Havlové Veškrnové při příležitosti jejího životního jubilea

Video se připravuje ...

„Co k tomu říct víc na takto malé platformě? Snad, že Ivan Havel má 2 syny z prvního manželství, Prokopa a Vojtěcha Havlovi, a snad tedy se někdy zubožený Palác Lucerna dostane do jejich rukou, jako jediných potomků této větve rodiny Havlů. A snad už je jednou provždy objasnění našich jmen i osob jasné !!!!!!!!!!!!! Děkuji," doufá v lepší zítřky Dagmar Havlová na Facebooku. 

Dagmar Havlová – holka z porcelánu všechny překvapila svým smyslem pro humor

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.