Havlová žádostí o pomoc rozdělila lid na dva tábory | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Havlová žádostí o pomoc rozdělila lid na dva tábory

Dagmar Havlová
Dagmar Havlová (Instagram)

Velké dilema si pro své příznivce na sociálních sítích připravila herečka Dagmar Havlová (70). Jedna otázka stačila k tomu, aby rozvířila vášnivou debatu.

Po dlouhá léta byly jedním z poznávacích znamení Dagmar Havlové blond vlasy. Z těch herečka přešla do rezavého odstínu a nutno dodat, že změna je to povedená. Přesto si teď bývalá první dáma zřejmě pohrává s myšlenkou, že by se navrátila k léta ověřené jistotě. Do rozhodování zapojila na svém instagramovém profilu i fanoušky. „Kdo je pro blond a kdo pro nynější odstín?“ zeptala se Havlová.

„Mně se líbí blond i zrz, ale to ti asi nepomůže,“ napsala Havlové herečka Tereza Brodská (55). Kamarádka Eva Holubová (64) má více jasno. „Já bych to na jaro ve tvém případě dala na blond,“ přispěla do ankety. Jak informoval server eXtra.cz, ani hereččini příznivci jednoznačného favorita neurčili.

Dagmar Havlová: Z pohřbu Hlaváčové se bez opory neobešla!

Video se připravuje ...

Shodli se ale na skutečnosti, že herečka bude krásná s jakýmkoli odstínem vlasů. Jestli vdova po prezidentu Václavu Havlovi (†75) nakonec vzhledem k nejistému výsledku byla schopna dojít k rozhodnutí, není jisté. Na závěr tak alespoň poděkovala všem zúčastněným. „Děkuji všem, kdo jste se vyjádřili k mému minulému příspěvku. Já si toho moc vážím,“ dodala pokorně Dagmar Havlová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.