Vzkazy Zagorové ze záhrobí! Havlová varuje Margitu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 12. prosince 2024

Svátek slaví Simona, zítra Lucie

Vzkazy Zagorové ze záhrobí! Havlová varuje Margitu

„Pokud něco existuje, věřím, že Hanka tu lásku vidí a cítí, a to nejen ode mě, ale od všech lidí, kteří ji měli rádi. Nikdo neví, jestli po smrti něco existuje, ale člověk tomu chce věřit. Právě na výročí její smrti toho byla svědkem i moje neteř," šokuje vdovec po legendární zpěvačce. Co se na hřbitově stalo?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

jaja03
04. 11. 2024 13:09

On se rád zakoukával,ale s paní Havlovou no uvidíme 😔

reagovat nahlásit
mika
03. 11. 2024 18:05

štefíček se zakoukal do paní prezidentové? ale o.k. Co nechápu, proč ukládá urnu s Haničkou v noci a potmě??!!!! asi mu už hráblo!!!

reagovat nahlásit
Jiří Hlavatý
03. 11. 2024 10:21

Už mu pěkně hrabe, příště při vzpomínce na Hanku, nám sdělí, že se mu po...vil.

reagovat nahlásit
Uživatel_5198438
02. 11. 2024 18:14

Pravda je,že jsem byla k těmto věcem skeptická,ale už jsem několikrát zažila přítomnost "duc­ha".­...vů­ně,si­lueta a taky kroky.Věřím..... a nikdy z toho nemám pocit strachu.Myslím,že když vzpomínáme na naše blízké zesnulé s láskou tak se prostě občas ozvou.Je to úžasné a nechci o to přijít. 😊

reagovat nahlásit
Alva
02. 11. 2024 10:02

korytnacka....- ještě jednou.

reagovat nahlásit
korytnackahela
02. 11. 2024 09:11

Když zemřel múj otec - vtipálek a urnu jsem měla ješte doma, děli se věci! 😃😃 Praskali skleničky, vystřelovali žárovky, vyráželi se pojistky. Byl tam prostě s námi. Všechno se uklidnilo až potom, když jsme urnu pochovali do hrobu k mamince v jejich bydlišti.

reagovat nahlásit
Ivana Sukenikova
02. 11. 2024 06:12

Možné je všechno,!
My to doma taky zažívali. I když jsme dům nechali vysvětit tak se nám stává, že slyšíme podivné zvuk i chození!

reagovat nahlásit
ELLA Průšová
03. 11. 2024 16:35

Možné ano, ale hlavně že se o Štefíčkovi píše! S barvou kytice na pohřbu Hanky, musely a mohly být, jen barvy, jaké určil a dovolil sám! Margita není dobrý člověk, zakazoval i lidem jít na pohřeb a teď zpeněží, co si vymyslí! Hanba mu!

reagovat nahlásit

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.