„Pokud něco existuje, věřím, že Hanka tu lásku vidí a cítí, a to nejen ode mě, ale od všech lidí, kteří ji měli rádi. Nikdo neví, jestli po smrti něco existuje, ale člověk tomu chce věřit. Právě na výročí její smrti toho byla svědkem i moje neteř," šokuje vdovec po legendární zpěvačce. Co se na hřbitově stalo?Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Pravda je,že jsem byla k těmto věcem skeptická,ale už jsem několikrát zažila přítomnost "ducha"....vůně,silueta a taky kroky.Věřím..... a nikdy z toho nemám pocit strachu.Myslím,že když vzpomínáme na naše blízké zesnulé s láskou tak se prostě občas ozvou.Je to úžasné a nechci o to přijít. 😊
Když zemřel múj otec - vtipálek a urnu jsem měla ješte doma, děli se věci! 😃😃 Praskali skleničky, vystřelovali žárovky, vyráželi se pojistky. Byl tam prostě s námi. Všechno se uklidnilo až potom, když jsme urnu pochovali do hrobu k mamince v jejich bydlišti.
Možné ano, ale hlavně že se o Štefíčkovi píše! S barvou kytice na pohřbu Hanky, musely a mohly být, jen barvy, jaké určil a dovolil sám! Margita není dobrý člověk, zakazoval i lidem jít na pohřeb a teď zpeněží, co si vymyslí! Hanba mu!