Hanychová nad propastí: Záchranné lano od první dámy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Hanychová nad propastí: Záchranné lano od první dámy!

Agáta Hanychová
Agáta Hanychová (Instagram)

Je toho na ni v poslední době moc… Modelka a influencerka Agáta Hanychová (38) opět pociťuje, jaké to je být svobodnou maminkou nyní již tří dětí. A když se naráz sejde několik nepříjemných událostí najednou, útěchu nachází hlavně na sociálních sítích mezi svými příznivci. Nečekané podpory se nedávno dočkala dokonce i od bývalé první dámy!  

Řešila nemoc teprve půlroční dcerky Rozárky, zároveň nechtěla zanedbávat i dva starší potmoky, Kryšpína (12) a Miu (6), a ještě kvůli stabilním příjmům musí vyřizovat pracovní záležitosti. Do toho se soudně pře s bývalým partnerem Jaromírem Soukupem (54) o to, jakým způsobem si budou předávat dceru Rozárku. Na jednoho člověka je toho až příliš, a ačkoli má nyní Agáta po svém boku Miroslava Dopitu, s většinou se musí porvat především ona sama.

Agáta Hanychová na křtu nové knihy Haliny Pawlowské:

Video se připravuje ...

Náladu jí zlepšuje virtuální styk s fanynkami na sociálních sítích, s nimiž je díky živým přenosům v pravidelném kontaktu. Jak informoval server ŽivotvČesku.cz, v jednom ze svých instagramových příběhů si Hanychová posteskla, že už nemůže, a záhy se omluvila svým sledujícím, že s nimi komunikuje nenalíčená, což za jiných okolností nemá ve zvyku.

Malou Rózu musel rozdýchávat lékař.

Video se připravuje ...

Takové sebemrskačství nevydržela herečka Dagmar Havlová (70), jež cítila potřebu vyjádřit modelce svou podporu a alespoň po psychické stránce ji opět postavit na nohy. „Nepodceňujte se!! Nikdy!! To za Vás udělají jiní!!“ vzkázala modelce Havlová. Agátu tato slova tak dojala, že kratičkou konverzaci, v níž bývalé první dámě poděkovala za slova podpory, zveřejnila a dala jí najevo, jak vděčná je. „Moc si toho vážím. Děkuju,“ dodala dojatá Hanychová.



Přečtěte si
fany22
29. 11. 2023 • 20:03

To se první dáma vyznamenala. Podporovat takovou vypočítavou a mstivou ženskou.

rydlo
29. 11. 2023 • 12:52

Dočkala se podpory dokonce i od bývalé první dámy? Asi přísloví „Vrána k vráně sedá” je v tomto případě pravdivé. Obě mají stejnou úroveň, co se týká ulovení bohatého chlapa, jestli starý, nebo nepohledný, ale hlavně že to sypalo!

illenne
28. 11. 2023 • 17:27

To je její problém, každý svého štěstí strůjce . Jaromíra Soukupa vychvalovala až do nebe, a najednou je ten nejhorší. Pokud údajně měla požadavek alimentů 100 000 Kč, tak to jen nejspíše dokládá, co jsem si o ní myslela. Je fajn, že tatínek může pečovat o svou dceru. A ty její nářky mne vůbec neberou.

konas3
28. 11. 2023 • 10:43

Když musí dávat na sociílní sítě každé své upšouknutí ať se nediví že si ji lidé pak vychutnají. Teorie, že i negativní reklama je reklama, má svá úskalí.

Sněhulína
27. 11. 2023 • 20:50

Ta má sebevědomí dostatečný. Umí jenom lhát. Jediný co ji *** je, že nepodojila Jaromíra Soukupa o 100k měsíčně.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.