Tvrdá realita pro Dopitu: Agáta se ukázala... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Tvrdá realita pro Dopitu: Agáta se ukázala...

Agáta Hanychová a Mirek Dopita opět tvoří pár.
Agáta Hanychová a Mirek Dopita opět tvoří pár. (Instagram)

Načančaná kuchyň, úsměvy ze všech stran pro "holčičky" a dokonalá Agáta v trendy domácím outfitu? V posledních dnech sotva. Influencerka ukázala, že je taky jen z masa a kostí a podělila se o realitu všedních dní...

Na Hanychovou je toho v poslední době nějak moc. Tahanice o Rozárku s bývalým partnerem Jaromírem Soukupem (54) ne a ne utichnout, rozešla se i se svým letitým asistentem Josefem Koudelkou alias Pepínem, takže jí do klína spadlo více provozních starostí, a ke všemu má obě dcery nemocné. Mladší z nich dokonce museli v nemocnici rozdýchávat vzhledem k nízké saturaci kyslíku.

Agáta Hanychová: Když je žena rok po porodu tlustá, tak je to jen její lenost

Video se připravuje ...

Péče jí nyní zabírá veškerý čas a podle toho to vypadá také u ní doma. Agáta se přihlásila nenalíčená, unavená z kuchyně, kde se povalovalo spoustu věcí čekajících na úklid. „Já už nemůžu. Když máte nemocný děti a trochu nezvládáte, jen abyste nebyli v depce,“ sdělila pak směrem ke sledujícím a dodala: „Já jsem v těch storíčkách tak hnusná... Neměla jsem čas se namalovat a vlastně ani čas na filtr, takže vám děkuju, že se díváte.“ A to by to nebyla ona, kdyby si ze sebe neudělala srandu a ještě si nepřisadila. „A pro těch pár, co se můžou užárlit na Dopitu, jako vážně byste tohle chtěli,“ okomentovala svůj vzhled.

Mezi fanynkami si svou nedokonalostí nasbírala spoustu kreditů. „To jsem potřebovala,“ napsala například jedna z nich. „Konečně normální kuchyň,“ přidala se další. 

Agáta Hanychová měsíc po porodu: Za porod dostala odměnu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.