Soukupův životní projekt v troskách: Přitvrdila i Agáta | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Soukupův životní projekt v troskách: Přitvrdila i Agáta

Agáta se rozlítila kvůli Rozárce
Agáta se rozlítila kvůli Rozárce (archiv Blesku)

V kuloárech se proslýchá, že se celý projekt TV Barrandov mediálnímu magnátovi bortí jako domeček z karet. Ani po prodeji polovičního podílu Janu Čermákovi nepřichází prudký zvrat k lepšímu. Teď se dokonce vzdává i moderování pořadů. 

Situace okolo Jaromíra Soukupa (54) se začíná přiostřovat. Majitel Barrandova sice svoje kroky hájí tím, že se snaží mít jen více času na dceru Rozárku, nicméně zatím to spíš vypadá, že se zkouší chytit posledního záchranného lana, které by mělo jeho pořadům opět zvednout čísla. 

„Věřím, že máme zdravé jádro a že se nám proto toto obtížné období podaří překonat a v brzkém horizontu se vrátíme růstu a rozvoji. Jan Čermák a jeho tým je partner, se kterým to společně dokážeme,“ nechal se slyšet Soukup pro iDnes.cz. 

Jaromír Soukup o svatbě s Agátou: Plánujeme budoucnost se vším, co může přinést

Video se připravuje ...

Škatulata neminula ani programovou nabídku. Kvízu se nyní zhostil oblíbený moderátor Honza Musil a očekává se, že sledovanost povyleze směrem vzhůru. „Na zkoušku natočil dnes Honza Musil, který podle nejmenovaného webu už neměl na Barrandově vůbec být, 5 dílů Kvízu. Jde o pořad, který jsem si vymyslel, spravoval a sám ho moderoval. Teď pět dílů odmoderuje Honza,“ potvrdil Musil eXtra.cz. 

Klid nemá Soukup ani  v soukromí. Agáta mu dává pořádné kapky. „Místo toho, aby včera, když měl být s Rózou, kterou jsem mu musela dát, tak točil svůj 300. díl seriálu Trapnost na TV Barrandov. Kde byla holčička, mi ani neřekl. A takhle funguje český stát,“ postěžovala si Hanychová na sítích. Ačkoli bylo o Rozárku postaráno, hlídal ji během natáčení Jaromírův syn Jakub, lze očekávat, že Agi po této zkušenosti u dalšího soudu pořádně přitvrdí. 

Agáta Hanychová o novém pořadu: Svlékneme se, až nám padne sledovanost

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.