Šokující vyjádření Hanychové k rozchodu: Strach a řev | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Šokující vyjádření Hanychové k rozchodu: Strach a řev

Agáta prozradila pravý důvod rozchodu
Agáta prozradila pravý důvod rozchodu (Foto: M. Pátek, P. Machan)

Ani u staršího partnera Agáta nenašla bezpečný přístav. Její vztah s Jaromírem Soukupem (54) je trvale rozvrácen. Zdálo by se, že za nitky hodně zatahal Mirek Dopita, ke kterému se Agáta po 12letém odloučení vrátila, nicméně pravda je jinde. Agáta musela ochránit děti!

O okolnostech rozchodu Agáta dlouhou dobu mlčela, snažila se ochránit nejmladší dceru. Z důvodů, které však výjimečně popsala v jednom ze svých nejupřímnějších rozhovorů, mrazí. 

Jaromír Soukup o svatbě s Agátou: Plánujeme budoucnost se vším, co může přinést

Video se připravuje ...

„Já jsem důvod rozchodu neříkala. Nerada to rozpitvávám. Nedělala jsem to ani s Kubou a nechci to dělat ani s Jaromírem. Nikdy nechci mluvit o tatíncích špatně, protože by to ublížilo jen mým dětem. Myslím si, že spousta žen si stejně jako já vysnila, že vztah se starším partnerem – a s novým miminkem – bude jiný. Že se zapojí do rodiny. Chtěla jsem jen mít kompletní rodinu,“ popsala pro eXtra.cz.

Naznačila však, že ji k přerušení kontaktu s Jaromírem, dovedly děti. „Moje děti z předchozích vztahů si nesedly s tatínkem Rozárky. Byla to jednoduchá matematika. Mám tři děti a dvě z toho nejsou šťastné," přiznala barvu a doplnila: „Když vidíš své děti, které se nesmějí a raději odcházejí do svých pokojů, když přichází nový partner, nechceš v tom žít.“

Výjimečné prý nebyly ani vyhrocené situace. „Nechci říkat, jak na nás řval. Ublížilo by to Róze," snažila se zachovat dekorum. V jenom má ale jasno: "Moje děti se nesmí nikdy cítit v nepohodě.“

Agáta Hanychová o novém pořadu: Svlékneme se, až nám padne sledovanost

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.