Podpásovka pro Krainovou a Vágnera: Agáta využila jejich rodinu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Podpásovka pro Krainovou a Vágnera: Agáta využila jejich rodinu

Vágner se opřel do Hanychové.
Vágner se opřel do Hanychové. (archiv Blesku)

Spekulace týkající se návratu dvou bývalých lásek každým dnem sílí. Však je také modelka a influcencerka Agáta Hanychová (38) svými nejnovějšími příspěvky na sociálních sítích stále více podporuje. Nově se vydala s Mirkem Dopitou (39) a jejich společným synem Kryšpínem (12) k jezeru Klatov.

Oficiálně ještě nepotvrdila, že se bývalá láska Mirek Dopita opět stala láskou současnou, nahrávají tomu ale snad všechny okolnosti. Agáta navíc před pár dny přiznala, že je zadaná. Ačkoli jméno partnera nevyslovila, nikdo nepochybuje o tom, že je jím otec nejstaršího potomka. Jako rodina nyní všichni vyrazili do areálu Klatov Lakes, jenž vlastní Jakub Vágner (41). S ním totiž syn Kryšpín sdílí velkou vášeň – rybaření. A tak byl program na slunný víkend jasný.

Šokující návrh na regulovaný trh s kokainem? Pavel v OSN a boj Hanychové se Soukupem

Video se připravuje ...

Agáta se na instagramovém profilu pochlubila svým sledujícím několika záběry z pobytu u vody. Na videích nechyběl ani Dopita, jenž syna doprovázel na cestě za velkými úlovky, o čemž sám zažertoval. „Ahoj, já jsem Miroslav Dopita, rybář, dobrodruh. Dneska jsme si vyšli se svým synem Kryšpínem Dopitou na tenhle rybník, známe každej metr a víme, kde ty monstrózní štiky ležej, jdeme na ně,“ cituje Dopitu server Super.cz.

Agáta Hanychová: Proč vždycky bude fanynka Karlose Vémoly?

Video se připravuje ...

A zatímco hoši trávili čas s pruty v ruce, Agáta pózovala na dřevěném mole se sluncem v zádech. Pro nejednu rodinu by toto mohla být definice povedeného víkendu. Šťastně navíc nevypadají pouze dospělí, ale i samotný syn Kryšpín, pro něhož by obnovení vztahu rodičů bylo mimořádně dobrou zprávou.  



Přečtěte si
rydlo
2. 10. 2023 • 13:29

Kam se na ni hrabou „dámy” z Perlovky, na ni mít nebudou nikdy!

hejhej
1. 10. 2023 • 22:28

To budou denně články o promiskuitní NULE Hanychové ???

Uživatel_5679216
1. 10. 2023 • 18:56

Zdravím,, ale já paní Agatu vůbec neznám , nic v životě nedokazala ,a takových promiskuitnich žen, podle hesla, každý pes, jiná pes, je všude plno.Nevim, kdo tohle platí, ale ve jménu všech normálních lidi, přestaňte s tím, už nás to obtěžuje. DIKY

radkomuller
1. 10. 2023 • 18:29

To jezero se jmenuje KATLOV a ne klatov 🤡

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.