Očistec Hanychové nekončí: Další rána po rozchodu se Soukupem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Očistec Hanychové nekončí: Další rána po rozchodu se Soukupem

Agátě se nyní po rozchodu s Jaromírem Soukupem nevede příliš dobře...
Agátě se nyní po rozchodu s Jaromírem Soukupem nevede příliš dobře... (archiv Blesku)

Neprožívá nejveselejší období života. Agátě Hanychové (38) se v poslední době vše sype jako hrad z písku. Nekrachl ji totiž pouze vztah, ale i byznys.

E-shop modelky a influencerky sice po zadání adresy funguje, při pohledu na něj ale člověku dojde, že na něj tak trochu padá prach. Možní zákazníci sice na hlavní stránce vidí nabídku nové kolekce, hned za těmito slovy ale stojí rok 2021. Pod »novou kolekcí čepic« jsou v nabídce i vánoční ponožky. Což o to, zimní svátky se blíží, po rozkliknutí ale dochází ke zjištění, že stránka s ponožkami již neexistuje.

Šokující návrh na regulovaný trh s kokainem? Pavel v OSN a boj Hanychové se Soukupem

Video se připravuje ...

Do nákupního košíku si tak zákazník může vložit pár dětských produktů a dámské doplňky, které jsou nabízeny s 30% slevou. Jak zjistil deník Blesk, ani facebookové stránky internetového obchodu nejsou pravidelně spravované. Poslední příspěvek byl zveřejněn v květnu roku 2022, tedy chvíli před seznámením Agáty s nyní již expartnerem Jaromírem Soukupem (54). Na dotaz deníku, zda má ještě modelka a influencerka svou módní značku, odpověděla velmi stručně. „Už ne. Nemám ji. Nestíhám to,“ konstatovala Hanychová.

Jako trojnásobná single maminka má teď přeci jenom jiné starosti, a tak muselo jít podnikání logicky stranou. A v nejbližší době asi nehrozí, že by svůj byznys měla vzkřísit. „Už nic neplánuju. Jsem momentálně ráda, že si stihnu vyčistit zuby,“ pronesla suše Agáta, jež si zoufá i co do vlastního šatníku.

SÁMER ISSA: Náš vztah s Agátou měl být na oko, ale pak jsme se do sebe zabouchli

Video se připravuje ...

„Zrovna dneska jsem říkala svému manažerovi, že je to fakt trapný a vypadá to, že se oblíkám na patnáct, protože nemám chuť chodit pro sebe nakupovat. Takže nosím tak patnáct let starý oblečení,“ přiznala Hanychová. Po šťastném období s mediálním magnátem, který jí v dobách natáčení společného pořadu zajistil bodyguarda i auto a s nímž Agáta cestovala po světě, tak přichází hořké vystřízlivění.



Přečtěte si
Zuzka V. Pavlikova
29. 9. 2023 • 16:19

Ano, děkuju za pobavení se ve stresu.
Stará a mladá št-tka či Lesk a bída kurtizán... TO JE PŘESNÉ! Soukupovi není co závidět. Haleluja!

fany22
28. 9. 2023 • 12:22

Mě vždycky pobaví, když někdo píše, že si Soukup měl dát pozor, jakoby se jednalo o sedmnáctiletého nezkušeného kluka. On nepochybně dobře ví, jak se dělají nebo nedělají děti. Jsem ale přesvědčená, že on ve svém věku a doslova po pár dnech s Agátou, i když si ji postavil na piedestal, to dítě rozhodně neplodil uvědoměle. Logicky jí důvěřoval. Takže zbývá varianta, že ho podvedla.
No co, nebyla přece první. Takových, co jim selhala antikoncepce zrovna a právě s úspěšným a bohatým mužem, těch je!
A ani se za to nestydí.
No a staršímu pánovi to chvilku i polechtalo ego. Je borec! Sbalil - dle něj - krásnou, mladou holku, a ještě s ní bude mít dítě!
Že bude do roka k smíchu, netušil. A mně je ho fakt líto. I když je nesnesitelný, nabubřelý a kdoví co ještě. Protože do toho šel s čistým srdcem a ona ho prachsprostě využila.

Lomikel
28. 9. 2023 • 09:31

Honoré de Balzac napsal slavné dílo "Lesk a bída kurtizán"
Agáta se starou Žílou by mohly pokračovat a napsat druhý díl.
Zkušeností mají mnoho, přemnoho...

Sýkorka Borka
28. 9. 2023 • 09:30

Konečne normálny názor. Medzi ľuďmi je veľmi veľa zloby,závisti, nenávisti.Vidíme smietky v očiach iných a svoje brvná nevidíme.Nik z diskutujúcich jej nedáva na živobytie, ani od nikoho z nich nepýta.Ži a nechaj žiť. To by sme mali mať na pamäti...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.