Soukup bude zatloukat! Vztah po boku výrazně mladší ženy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Soukup bude zatloukat! Vztah po boku výrazně mladší ženy

Jaromír Soukup
Jaromír Soukup (profimedia.cz)

Mediální magnát Jaromír Soukup (54) si kolem sebe postavil betonovou zeď. Od rozchodu s Agátou Hanychovou (38) si nikoho nepouští k tělu. Nicméně podle věštkyně Soni Humlové dlouho bez partnerky nezůstane.

Jaromír nese dle jejího výkladu rozchod velmi těžce, i když to nedává veřejně najevo. „To, co teď potřebuje ze všeho nejvíc je partnerka, která mu pomůže stres uvolnit a nebude mu ještě víc nakládat,“ pronesla Soňa pro Expres.cz. „Aktivně sice teď magnát žádný nový vztah podle karet nehledá, štěstí ovšem najde. Bude to po boku výrazně mladší ženy, která ovšem nebude z řad slavných,“ dodala.

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Agáty těhotenství a Krainová na vesnici

Video se připravuje ...

Vypadá to, že Soukup si teď sice prochází náročným obdobím, ale čeká ho světlo na konci tunelu. Konečně najde tu pravou. Zpočátku bude chtít ale vztah utajit, protože už se poučil.  „Dokud si nebude jistý, že jsou si souzeni, nepůjde s ničím ven. V jeho budoucnosti vidím i svatbu a ještě jednoho potomka,“  pronesla Humlová. Jaromír tedy nebude smutnit dlouho a dočká se svého štěstí.

Čaputová stopla pomoc Ukrajině. Elektřina zdraží! A vztah Agáty odstartovala nevěra?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
9. 10. 2023 • 03:14

V péči matky, jejích milenců, chův a Žilkovic klanu určitě ne. A vzít Agátě dítě, Soukup nemůže. Takže holčička pozná jak normální život s normálními lidmi, tak tento komediantský.

Alva
7. 10. 2023 • 17:17

Dianthos- ve střídavé péči pozná normální život?, to určitě ne.

Lenka Horka
7. 10. 2023 • 14:59

Moc bych mu to přála, aby si našel inteligentní, vyspělou, zodpovědnou a milující ženu.
Bylo by to dobré i pro tu holčičku. Pán Soukup je dobrý táta, ale dítě potřebuje i dobrý ženský vzor.

paralenka
7. 10. 2023 • 08:57

Tak ano, Agáta rozhodně nebyla výhra, přijde mi jako chodící kalkulačka. Zřejmě se tady přepočítala! Nechápu, proč je kolem ní tolik povyku, nic neumí, jen tlachá na sítích, aby se o ní vědělo! Prostě se jen narodila známé herečce a všichni se neustále "prodávají". Zřejmě neustále žhaví linku do bulváru a dodávají fotky jako o život, jinak žádná sláva!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.