Agátiny děti se bály Soukupa? Vše je jinak, vrčí Jaromír | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Agátiny děti se bály Soukupa? Vše je jinak, vrčí Jaromír

Po rozchodu se bývalí milenci neshodnou ani v tom, zda je noc, či den.
Po rozchodu se bývalí milenci neshodnou ani v tom, zda je noc, či den. (archiv Blesku)

Rozchod možná proběhl zdánlivě klidně, to, co nastalo po něm, má ale od původních slov Agáty Hanychové (38) velmi daleko. Ačkoli nechtěla detaily ukončení vztahu rozmazávat, nakonec si veřejně několikrát ulevila, naposledy dost zostra. To nenechalo Jaromíra Soukupa (54) chladným.

„Moc vás prosím, berte to jako mé jediné vyjádření k rozchodu. (…) Jaromíre, tobě děkuju za rok a půl krásného vztahu a za naši nádhernou dceru,“ napsala v úplně prvním vyjádření o rozchodu na svém instagramu Agáta Hanychová. Neuběhly ani ne dva měsíce a na slova vděku a pokory již padl prach. V posledním veřejném vyjádření Hanychová uvedla jeden z hlavních důvodů rozchodu, o němž do té doby nepromluvila. A Soukupovi se neposlouchalo vůbec dobře.

Jednoduchá matematika

„Moje děti z předchozích vztahů si nesedly s tatínkem Rozárky. Byla to jednoduchá matematika. Mám tři děti a dvě z toho nejsou šťastné. A jedno je tak malé, že ještě nemůže říct svůj názor,“ uvedla pro server eXtra.cz Hanychová. „Když vidíš své děti, které se neusmějí a raději odcházejí do svých pokojů, když přichází nový partner, nechceš v tom žít. Nechci říkat, jak na nás řval. Ublížilo by to Róze. Moje děti se ale nesmí nikdy cítit v nepohodě!“ šokuje svými slovy Agáta, která právě tyto pošramocené vztahy Jaromíra s dětmi bere jako hlavní důvod, proč vztah ukončila.

Palestinci vraždí a unášejí! Kadyrov chce zrušit volby v Rusku. A Soukup žene k soudu Agátu

Video se připravuje ...

Jakmile se tohle doneslo k Soukupovi, jen stěží mohl věřit tomu, co si o sobě vyslechl. „O jakém neštěstí to mluví? Poprvé slyším, že jsem s dětmi neměl dobrý vztah. Doteď jsem ho považoval za skvělý,“ cituje rozhořčeného majitele TV Barrandov deník Blesk.

Čaputová stopla pomoc Ukrajině. Elektřina zdraží! A vztah Agáty odstartovala nevěra?

Video se připravuje ...

„V jednom kuse opakuje, že mě nechce hanit, protože si nepřeje, aby to Rozárka jednou musela číst. Pak ale vydá čtyřicetiminutový rozhovor, kde si stěžuje snad na všechno. Co jsem, jaký jsem a jak jsme nejezdili na výlety a že to se mnou nebyla taková zábava, jak si představovala,“ nechápe myšlenkové pochody své expartnerky.



Přečtěte si
hejhej
15. 10. 2023 • 16:01

Lituji děti Hanychové. Kždé má jiného otce a hloupou matku.

Alva
11. 10. 2023 • 19:57

V této zemi se točí vše jen kolem 4 žen?, o kterých se denně píše?, neskutečné.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.