Výše alimentů pro Hanychovou? Padla částka... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Výše alimentů pro Hanychovou? Padla částka...

Agáta Hanychová promluvila o vztahu s Jaromírem Soukupem.
Agáta Hanychová promluvila o vztahu s Jaromírem Soukupem. (archiv Blesku)

Rozchod Hanychové (38) a Soukupa (54) rozdělil společnost na dva tábory. Zatímco jedni Agátu obdivují, jak vše jako svobodná pracující maminka tří dětí zvládá, jiní ji prohlašují za zlatokopku, která si tatínky pro své děti vybírá jen na základě toho, kolik budou posléze "solit". Jak už to ale vypadá, na otevření solných dolů to nebude. 

Soud o opatrovnictví Rozárky ještě není u konce, zatím to však vypadá, že děvčátko zůstane ve výhradní péči matky a tím pádem na ni bude muset otec přispívat ve formě měsíčního výživného. To však podle zákulisních informací nebude kdovíjak vysoké - bude se pohybovat v řádu jednotek tisíc korun.

Agáta Hanychová o novém pořadu: Svlékneme se, až nám padne sledovanost

Video se připravuje ...

Ačkoli je totiž Jaromír Soukup zařazen mezi nejbohatší muže Čech, v poslední době se ve všech pádech skloňují spíš jen milionové dluhy. 

Agáta si, coby zlatokopka, finančně příliš nepomohla ani předešlými vztahy. Mirek Dopita podle zjištění eXtra.cz velkým majetkem příliš neoplýval v době, kdy se narodil Kryšpín, Jakuba Prachaře Agáta dokonce musela vyplatit z domu ona.

Veronika Žilková ze Španělska rovnou do Varů: O Polívkovi i novém filmu s Kozubem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.