Kordula oslavila 18. narozeniny: Od Agáty dostala vlasy za 84 tisíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Kordula oslavila 18. narozeniny: Od Agáty dostala vlasy za 84 tisíc!

Kordula slaví 18!
Kordula slaví 18! (archiv Blesku, instagram)

Dcera slavných rodičů Veroniky Žilkové (61) a Martina Stropnického (66) vstoupila do světa dospělých! Kordula Stropnická (18) na oslavu, kterou jí u sebe doma uspořádala starší sestra Agáta Hanychová (38), přípravu rozhodně nepodcenila. V salonu si nechala udělat nové vlasy za 84 tisíc korun!

Kordulin velký den silně dojal sedminásobnou mámu Veroniku, pro kterou je Kordulka její nejmladší. „Před osmnácti lety to takhle začalo. Od rána jsem dojatá... Ano, každé narození človíčka je zázrak. Také prožíváte narozeniny svých dětí víc než svoje?“ rozplývala se Žilková včera na Instagramu a přidala několik fotek z těhotenství, s malou Kordulou a na závěr i s dospělou slečnou. Oslava osmnáctin nejmladší členky slavného klanu proběhla pod taktovkou čerstvě single Agáty, která ji dokonce pořádala u sebe doma. Právě před oslavou zamířila oslavenkyně se svou starší ségrou do kadeřnického salonu, kde si nechala prodloužit vlasy. „První dárek k osmnáctinám,“ okomentovala to Hanychová, která se pořádně plácla přes kapsu. Kordulina hříva vyšla na 84 tisíc korun! S dárky jistě nešetřili ani rodiče nebo její zámožný přítel Damian (19).

Krásná Kordula (16) a Žilková na vražedných podpatcích: Měla by si vydělat na mole

Video se připravuje ...

Nejdražší metoda

Kordula zvolila metodu vlasových pásek, která je sice ta nejšetrnější, ale často také nejdražší. Na ceně se promítlo nejen to, že si vybrala vlasy extra jemné, české a panenské, zvolila si navíc pořádnou délku 50 až 60 cm. Na její hlavu se tak spotřebovalo 7 a půl balení, přičemž jedno vyjde na 11 200 korun. Celkem tak hříva vyšla na 84 tisíc korun. A to v částce ani není zahrnuta cena za aplikaci...

Miluje koně a skoky

V uměleckých stopách svých rodičů zřejmě nepůjde. „Kordulka studuje střední školu jezdectví a dostihového sportu, má jezdeckou licenci, věnuje se profesionálně závodům v parkuru, má vlastního koně,“ prozradila už dříve máma Veronika, která dceru doprovází i na dostizích.

Veronika Žilková ze Španělska rovnou do Varů: O Polívkovi i novém filmu s Kozubem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AliAlice
24. 9. 2023 • 15:25

A teď udělat ještě něco s obličejem,plus ty nové vlasy,a rázem tady máme novou superhvězdu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.