Vlasová proměna Žilkové! Jste jako holčička, píší lidé | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Vlasová proměna Žilkové! Jste jako holčička, píší lidé

Veronika Žilková se pochlubila delší hřívou.
Veronika Žilková se pochlubila delší hřívou. (foto: Facebook.com)

Herečka Veronika Žilková (61) před rokem zkusila, jaké to je mít opět delší vlasy, a změna se jí tak zalíbila, až se při poslední návštěvě kadeřníka pojistila, aby jí vydržela! Zadarmo to ovšem rozhodně nebylo…

Není zastánkyní estetických zákroků. Mladistvý vzhled se jí ale daří udržovat. Jednak pravidelně cvičí i se svými fanynkami na živých instagramových přenosech, jednak se rozhodla pro vizuální změnu, díky níž lze jen stěží uvěřit tomu, že Veronika Žilková patří skoro dva roky mezi šedesátnice. Herečka po nějaké době navštívila kadeřnický salón, z něhož odcházela jako platinová dlouhovláska. 

Veronika Žilková se pochlubila delší hřívou.

Navrátil má nový byznys s mámou Žilkovou: A co říkají na rozchod Agáty?

Video se připravuje ...

Proces to ovšem byl zdlouhavý, jak sama herečka potvrdila na sociálních sítích. „Čtyři hodiny v salonu a vlasy hotové,“ pochlubila se svým sledujícím Veronika. Do změny image neinvestovala pouze čas, ale i peníze. Za hodně peněz si ale dopřála i hodně muziky. „Stačilo mi pouze 2,5 balíčku (vlasů - pozn. redakce), takže za 10 tisíc mám účes na čtyři roky,“ dodala k proměně Žilková, jež se dočkala pochvalných komentářů.

Veronika Žilková se pochlubila delší hřívou.

Palestinci vraždí a unášejí! Kadyrov chce zrušit volby v Rusku. A Soukup žene k soudu Agátu

Video se připravuje ...

„Moc Vám to sluší. Myslím si, že 10 000 byla velice dobrá investice,“ reagoval na hereččin příspěvek jeden ze sledujících. „Sluší vám to a důležité je, jak se cítíte, jste jak holčička,“ napsala Veronice sledující Olga. Herečka, která za pět dní oslaví své 62. narozeniny, dala stárnutí jasně najevo, že na ni si jen tak nepřijde!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.