Hororová noc u vily herečky: KRVAVÉ NAPADENÍ U ŽILKOVÉ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Hororová noc u vily herečky: KRVAVÉ NAPADENÍ U ŽILKOVÉ!

Psa Veroniky Žilkové pokousal vlčák.
Psa Veroniky Žilkové pokousal vlčák.  (Instagram)

Krušnou noc zažila herečka Veronika Žilková (62). A může za to pes jejího vnuka Kryšpína (12), mops Hepík. Dostal se totiž do potyčky s vlčákem od sousedů a ošklivě to odnesl!

Herečka strávila hodiny na veterině, psík potřeboval ošetření krvavého zranění. „Na pacce má Hepík 15 stehů, bylo to ošklivý, vlčák mu ukousl kousek tlapky. Doktorka to ale skvěle přišila a Hepíka teď všude nosíme, protože může chodit jen po třech,“ uvedla herečka. Sousedovic vlčák je v tom ale nevinně, za útok si může sám Hepík! „Je to rváč a myslí si, že je stejně velkej jako vlčák,“ prohlásila Žilková. „Postavil se na plot, tlapka mu zajela ven a vlčák se rozhodl, že tam nemá co dělat,“ vyprávěla herečka, jak ke rvačce došlo.

Navrátil má nový byznys s mámou Žilkovou: A co říkají na rozchod Agáty?

Video se připravuje ...

Mops dokonce ještě po ošetření na veterině našel sílu a chtěl si s mnohem větším psem všechno vyjasnit. „Když jsme v noci dorazili domů, zamířil k plotu a chtěl si to s vlčákem vyřídit! Měl pocit, že skončili uprostřed rvačky a je potřeba to dovyřídit. Psí chlapská hrdost je silnější než bolest,“ usmála se Veronika.

Myslí si, že je obr!

„Hepík si odmala myslí, že je samojed,“ šokovala herečka. Mops totiž vyrůstal s fenkou tohoto plemene Coco, kterou má její syn Vincent Navrátil (26). Mops nabyl přesvědčení, že je stejně veliký a může si tedy vyskakovat na ostatní. „Asi minul zrcadlo a neví, že je to malý plemeno. On se ale i jako samojed zahrabává do sněhu,“ dodala se smíchem Žilková.

Nový pořad Blesk Dance: Na otočku s Markem Dědíkem: Co mu prozradila Veronika Žilková?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.