Tohle Eben přepískl: Sprostý útok na kolegyni | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Tohle Eben přepískl: Sprostý útok na kolegyni

Moderátoři StarDance Marek Eben a Tereza Kostková
Moderátoři StarDance Marek Eben a Tereza Kostková (David Kundrát)

Málokdo na plnou pusu přizná, že chce vyhrát. Všichni se ale shodují na tom, že vypadnout jako první nechce nikdo. A že si za uplynulých 11 ročníků tuhle smůlu vybraly i dost překvapivé osobnosti! Třeba i Veronika Žilková (62) nebo Monika Bagárová (29). Pojďte si s námi připomenout, kdo šel první z kola ven.

StarDance I (2006)

Zpěvačka Helena Zeťová (42) a Eduard Zubák (50)

V soutěži se dlouho neohřála a latinskoamerická rumba ji v druhém kole katapultovala domů. „Byla jsem vychovaná k tomu, abych říkala, co si myslím, takže chápu, že mě spousta lidí nemá ráda,“ komentovala to později Helena Zeťová, které bylo vyhození ze soutěže líto kvůli tanečnímu partnerovi.

StarDance II (2007)

Kajakářka Štěpánka Hilgertová (55) a Michal Němeček (46)

Rychlý konec to vzalo i s dvojnásobnou olympijskou vítězkou, která zatančila quickstep. „Tanec pro mě bude stále tím, čím byl, než jsem do soutěže šla – něčím úžasným a krásným. Hodně jsem jej prožívala, i když to asi na mně nebylo vidět, protože jsem se cítila malinko svázaná,“ komentovala vypadnutí a rozplakala se.

Josef Maršálek StarDance: Jaké měli pocity po prvním přenosu?

Video se připravuje ...

StarDance III (2008)

Zpěvák Bohouš Josef (61) a Lenka Tvrzová (34)

A zase ta rumba! Tentokrát vykopala taneční hrob pro Bohouše Josefa, který podle verdiktu poroty neudržel ani základní krok a partnerku doprovodil jen svým překvapivým pohledem. „Mrzí mě to kvůli Lence, protože je moc šikovná,“ řekl zpěvák, který nedokázal skrýt smutek z vyřazení. Tanečnice dokonce prohru oplakala.

StarDance IV (2010)

Herečka Veronika Žilková (62) a Marek Dědík (40)

Quickstep ve čtvrtém ročníku překvapivě vypoklonkoval ze soutěže Veroniku Žilkovou, která s tanečníkem příliš sázela na akrobatické prvky. „Nakonec jsme za to byli penalizovaní, protože tam prý nebyl potřebný počet tanečních kroků,“ zavzpomínala s hořkostí. „Na prohry jsem zvyklá,“ mávla rukou.

StarDance V (2012)

Topmodelka Pavlína Němcová (51) a Jan Tománek (52)

Myslela si, že se dostane dál, její rumba ale byla nejslabší. „Ráda bych se tanci věnovala nadále,“ prohlásila po vyřazení smutně. Jejího výkonu se zastával i moderátor Marek Eben (65). „Jsem opravdu velmi překvapen. Nečekal jsem tenhle výsledek. Pavlíně to zřejmě příliš slušelo, měla příliš hezké šaty, byla příliš štíhlá a byla příliš noblesní, což způsobilo, že divačky nemohly svými prsty dosáhnout ani na mobilní telefon,“ zlehčoval to.

StarDance VI (2013)

Violistka Jitka Hosprová (48) a Lukáš Bartůněk (35)

Spíš než ve špatně zatančeném tanci cha-cha chybu hledala ve vážné hudbě, která nepatří mezi většinový žánr „Všem divákům moc děkuji za hlasy, přestože jich nebylo úplně mnoho. Věřím, že posluchači vážné hudby příště zaberou víc. A kolegům, kteří sem někdy půjdou, můžu slíbit, že zažijí úplně jiný svět,“ uvedla během loučení Jitka.

StarDance VII (2015)

Lucie Dvořáková alias DJ Lucca (45) a Michal Kurtiš (34)

Byť porota tehdy nejvíc kroutila hlavou nad »netaneční« choreografií Lukáše Pavláska (45), slowfox poslal domů Lucii. Manželka hudebníka Michala Dvořáka (57) to ale brala sportovně. „Nelituji, že jsem do toho šla, cítím samé pozitivní myšlenky, žádný smutek,“ zachovala si tvář. Překvapení to bylo i pro Michala, který předešlý ročník vyhrál. „Já jsem vlastně nikdy vypadnutí nezažil,“ svěřil se Ebenovi.

StarDance VIII (2016)

Herečka Miluše Bittnerová (42) a Michal Necpál (36)

Kdekdo poukazuje na její výrazné tvary. Od vždy korektního Marka Ebena ale připomínky ke své postavě opravdu nečekala. „Já jsem na narážky ohledně mého poprsí zvyklá, ale od pana Ebena mě to velmi překvapilo, až jsem byla i naštvaná. Mohl si to zrovna v případě této kultivované akce odpustit,“ řekla deníku Aha! Bittnerová po vyřazení. Domů ji poslala samba.

StarDance IX (2018)

Zpěvačka Monika Bagárová (29) a Robin Ondráček (32)

Byla favoritkou na vítězství, místo toho však vypadla jako první! To šokovalo nejenom diváky, ale i samotnou zpěvačku, která dokonce během vyřazování neudržela slzy. „Bylo to jedno z nejkrásnějších období mého života,“ loučila se zaskočená Bagárová, které nesedla samba. „Jsem velmi smutná,“ bránila ji porotkyně Tatiana Drexler (60).

StarDance X (2019)

Moderátorka Nora Fridrichová (46) a Jan Kohout (38)

Tango šli zatančit na parket jako první a nakonec jako první i vypadli. „Už od rána jsem měla tušení, že to budeme my. A když jsme tam stáli s Radkou Třeštíkovou, na které bylo vidět napětí, byla jsem si jistá,“ svěřila se Nora. Zřejmě jen nejbližší a soutěžící tušili, že moderátorka musela před posledním přímým přenosem k lékaři. „Kvůli tomu jsem nemohla trénovat tak často jako ostatní, ale stalo se,“ tvrdila.

StarDance XI (2021)

Herec Pavel Trávníček (72) a Veronika Lálová (31)

První tanec zvládli na výbornou, ale druhý – rychlý jive, se jim stal osudným. „Zklamání není žádné, protože když se na to díváte jako Werich, který říkal, že když nejde o život, jde o h...., tak jsou jiné věci, hezčí, lepší,“ komentoval to herec. „Mně to vůbec nevadí, ty ambice jsou úplně někde jinde a jde se dál,“ dodal. Jeho odpovědi působily, jako by byl rád, že vypadl.

David Prachař po StarDance: Problém s kritickým Genzerem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
23. 10. 2023 • 10:47

Co jako měl být ten sprostý útok na kolegyni ? Snad tím autor nemyslel poznámku moderátora na adresu Miluše B., že je ona svěží a zvlněná ? To má být jakože sprostý útok ? Kdyby jí Marek E. řekl, že má kozy jako vozy, to by bylo sprosté ! Ne básnické přirovnání její postavy ke krajině, ze které ona pochází.. Vždyť to byl jen kompliment - naznačil, že ji považuje za přitažlivou.. Pokud tohle madam nedošlo a urazila se, necítila se tehdy zřejmě v pohodě. Asi byla pod stresem. A že ji pak ze soutěže vyloučili a nevyhrála, zato on fakt nemohl..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.