Drsné zákulisí StarDance: Dvojí bolest Adamczykové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Drsné zákulisí StarDance: Dvojí bolest Adamczykové

Eva Adamczyková, Jakub Mazůch
Eva Adamczyková, Jakub Mazůch (Česká televize)

První soutěžní večer ve StarDance mají manželé Adamczykovi (30) za sebou, a tak došlo na i první zhodnocení celkové atmosféry a domnělé rivality. Měla Eva více trému před svým tanečním číslem, nebo její nervozita úřadovala spíše během vystoupení partnera Marka Adamczyka (35)?

Na náročné tréninky a následnou trému před startem je Eva zvyklá vzhledem ke kariéře snowboardistky. Když však Viktor Preiss (76) ohlásil poprvé její jméno ve StarDance, pocity byly přeci jen o něco odlišnější. Jak se Eva ohlíží za svým prvním tancem? „Myslím si, že se nám to docela povedlo, samozřejmě nějaké chyby tam byly, ale bylo to super,“ zhodnotila svou premiéru na parketě Eva Adamczyková, jež od poroty získala 22 bodů.

Eva Adamczyková StarDance

Video se připravuje ...

S nervozitou ale přeci jen trochu bojovala. O svého manžela ale v tomto ohledu strach neměla. „Já jsem se o něj vůbec nebála. S Lenkou jim to hrozně jde,“ nešetřila chválou směrem k Markovi. O rivalitě tak nemůže být řeč. Eva naopak doufá, že to oba v soutěži dotáhnou co nejdál. „My bychom byli nejšťastnější, kdybychom se dostali spolu do finále,“ přiznala Adamczyková v rozhovoru pro server Expres s tím, že vítězství by vzhledem k velkému odhodlání a pečlivosti přála právě manželovi.

Eva Adamczyková a Jakub Mazůch: Jak je to s rivalitou ve StarDance?

Video se připravuje ...

Ani příprava na soutěžní večer se ovšem neobešla bez zdravotních komplikací. Za svůj sportovní život má za sebou ale i vážnější úrazy ­–⁠ mimo jiné se ne tak dávno potýkala i se zlomenými kotníky – takže ji jen tak něco z míry nevyvede. „Jednou mi trošku vypadlo rameno, když jsme dělali nějakou točku, ale mně ta ramena většinou naskočí zpátky, takže je to v pohodě,“ ladně mávla rukou nad tímto druhem zranění Eva Adamczyková, kterou nyní čeká první vyřazovací kolo. Snad se tedy nebude týkat ani jí, ani manžela Marka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.