Chýlková a Tománek po StarDance: SPOLEČNÉ ŠTĚSTÍ MIMO PARKET | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Chýlková a Tománek po StarDance: SPOLEČNÉ ŠTĚSTÍ MIMO PARKET

, Ivana Chýlková, Jan Tománek
, Ivana Chýlková, Jan Tománek (Česká televize / David Raub)

Chtěla se protančit podzimem a vydržet co nejdéle. To ale Ivana Chýlková (60) ještě neznala svého tanečníka Honzu Tománka (52). S bývalým porotcem je herečce totiž tak dobře, že s ním ráda tráví čas i mimo parket. Hned po StarDance vyrazili do divadla.

Porota jim zahajovací večer moc bodově nepřála a jejich waltz ohodnotila jen 14body. Náladu si tím nicméně zkazit nenechali! Místo dalšího trénování v neděli usedli do hlediště Divadla na Vinohradech, kde se konala unikátní show Roztančené divadlo. Osm vybraných pražských scén vyslalo do tanečního souboje své herecké zástupce, kteří po boku profesionálních tanečníků předvedli jedno standardní a jedno latinskoamerické číslo. Prostě taková »přípravka StarDance«.

Chýlková a Tománek o zkouškách StarDance: S peklem jsem počítala!

Video se připravuje ...

Vykají si

Roli diváků si dvojice viditelně vychutnávala. Každou chvilku si něco rozpustile šuškali a smáli se. Ostatně každý, kdo měl možnost strávit s tanečním párem č. 2 trochu času, nemohl si nevšimnout, kolik toho mají společného. „Mně by se líbilo, kdyby lidi to naše spojení bavilo! Pokusím se vám to nezkazit,“ laškoval třeba v úvodním medailonku Tománek. A Chýlková mu to hned vracela: „Ne vy! Ale to spíš já vám...“ A takhle lehce koketně spolu komunikují ostatně pořád, byť si záměrně nepotykali.

Ivana Chýlková ve StarDance: Mrzení kvůli prvnímu večeru!

Video se připravuje ...

Ladí jim to

„Vždycky jsem si přál noblesní dámu, a když jsem zjistil, že je tam Ivana Chýlková, tak jsem si říkal, že by se ke mně hodila i výškou. Krásně k sobě ladíme,“ pochvaloval si hned od začátku výběr produkce tanečník, jehož manželka Kamila (45) sama StarDance před lety prošla. Tančila v páru s desetibojařem Tomášem Dvořákem (51). Jak se Chýlkové s Tománkem bude dařit, můžete sledovat už v sobotu od 20:10 hod. na ČT1.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.