Proměna Zdeňky Žádníkové-Volencové (48): Svaly jako kulturistka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Proměna Zdeňky Žádníkové-Volencové (48): Svaly jako kulturistka!

Zdeňka Žádníková-Volencová předvedla na Roztančeném divadle božskou figuru
Zdeňka Žádníková-Volencová předvedla na Roztančeném divadle božskou figuru (Blesk:David Malík)

Za pár dní jí bude devětačtyřicet a pyšní se tělem tak dokonale vysekaným, že by jí ho mohly závidět i začínající kulturistky. Herečka Zdeňka Žádníková- Volencová (48) ze seriálu Rodinná pouta (později Velmi křehké vztahy) umí překvapit!

V 6. ročníku soutěže Roztančené divadlo, v níž soupeří osm párů profesionálních tanečníků s herci pražských divadel, zazářila celá řada českých umělců, herečka Zdeňka Žádníková-Volencová obzvlášť vynikala. Společně s tanečníkem Kryštofem Pallasem tu tančili za Dejvické divadlo. 

„Byla to jízda!“ svěřila se Žádníková na sociální síti a poděkovala i svému tanečníkovi, o němž prohlásila, že ji poslední dva měsíce řídil tak zlehka, že by zvládl řídit i letový provoz. Putovní skleněnou trofej sice nakonec získali herec Jan Fanta (28) a tanečnice Kamila Burešová reprezentující Divadlo Radka Brzobohatého, Zdeňka v úsporném pestrobarevném modelu a bříškem jako vysekaným ze žuly oslnila i tak.

Zdeňka Žádníková: Moje děti je rozhodně lepší život než šatit

Video se připravuje ...

Svou múzu přišel podpořit Svěcený

Múza houslisty Jaroslava Svěceného (62) zkrátka ani s blížící se padesátkou neztrácí nic ze svých půvabů. Ostatně právě houslista, s nímž vdaná Žádníková strávila na jaře dovolenou v Itálii, nesměl v hledišti chybět.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.