Studená sprcha pro Belohorcovou! Co ten obličej? Proboha proč? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Studená sprcha pro Belohorcovou! Co ten obličej? Proboha proč?

Zuzana Belohorcová bez make-upu a bez příkras
Zuzana Belohorcová bez make-upu a bez příkras (Instagram)

Zatímco jindy je svými sledujícími opěvována, s tímto příspěvkem modelka a moderátorka Zuzana Belohorcová (47) u fanoušků nepochodila. Chtěla vsadit na maximální přirozenost, ke které nepotřebuje make-up, a své fanoušky motivovat. Dočkala se ale velmi studené sprchy.

„A takhle se cítím nejlépe. Bez make-upu, uvolněná, vysmátá a spokojená. A přesto, že nejsem zrovna v nejlepší formě a chybí mi pravidelný pohyb a pravidelné cvičení, jsem spokojená sama se sebou,“ napsala pod snímek, kde pózuje pouze v plavkách. Mnozí si ale krom skvělé postavy, na níž i tři roky před padesátkou stále maká, všimli Zuzanina obličeje, který se v průběhu let změnil. O estetických zákrocích začali sledující pod příspěvkem polemizovat a o ostrá slova nebyla nouze. „Tělo super, ale co ten obličej? Proboha proč?“ pronesla na Zuzanin účet se zděšením sledující Hanka.

Zuzana Belohorcová: Proč je hrdá na svého manžela?

Video se připravuje ...

Fanoušek z mužských řad šel se svou kritikou ještě o něco dál. „Ten obličej, to je předělávka. Doslova v obličeji jako travesta. Zuzana už je bez původních rysů, tohle není nic hezkého,“ cituje ostrého kritika server eXtra.cz. Jiná fanynka se nepozastavila nad vzhledem modelky a moderátorky, nýbrž nad dalším monotónním příspěvkem. „Mě už ty fotky nebaví. Nic nového a pěkného, sorry, nuda,“ napsala sledující Ella.

Každá mince má však dvě strany, a tak se pod instagramovým snímkem nesešli jen rýpalové, ale i podporující a vždy chválící fanoušci. „Podle mě jste takhle o dost krásnější, opravdu! O hodně mladší a jemnější,“ myslí si Nikita. „Jste krásná žena a negativní komentáře jsou jen odraz nejistot, které probouzíte ve druhých svou krásou,“ zhodnotila názory některých komentujících Zuzanina fanynka.

Zuzana Belohorcová: Za věk se nestydím, stárnout se má s grácií!

Video se připravuje ...

Samotná moderátorka si ale patrně z kritiky hlavu nedělá. Za tolik let působení ve veřejném prostoru si vybudovala dostatečně silnou hroší kůži a, jak sama píše na svém instagramu, naučila se vnímat hlavně sebe samu. „Je skvělé na sobě pracovat po každé stránce, ale nejdůležitější je vnitřní uspokojení a vyrovnanost.“  



Přečtěte si
Uživatel_973012
26. 9. 2023 • 12:40

Kolik je jí? Šedesát? Škaredá ženská.

Ivana Sukenikova
26. 9. 2023 • 08:30

Už neví co s penězi tak se takhle znetvoři plastikami!
Žena má být přirozená a krásná!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.