Favorit StarDance Adamczyk: VÝHRŮŽKY UŽ PŘED STARTEM! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Favorit StarDance Adamczyk: VÝHRŮŽKY UŽ PŘED STARTEM!

, Marek Adamczyk, Lenka Nora Návorková
, Marek Adamczyk, Lenka Nora Návorková (Česká televize / David Raub)

Ještě se ani neobjevili na obrazovce a už herec Marek Adamczyk (35) se svou tanečnicí Lenkou Norou Návorkovou (32) ze StarDance, která na ČT1 startuje už zítra, dostali nabídku na svůj první placený kšeft na plese! Deníku Aha! prozradili, proč odmítli. A také, že tanečnice čelila výhrůžkám!

Stihli si říct ahoj, přečíst si o tom druhém krátký dotazník a už je lákali na placené vystoupení! „Hned po seznámení jsme dostali první nabídku na ples, aniž bychom spolu udělali první taneční krok,“ kroutil hlavou tatínek ze seriálových Kukaček. Získané dovednosti se po konci StarDance ale nebrání zpeněžit. „Myslím, že to bude hezká příležitost si zatancovat trochu víc a navíc bez tlaku, že vás někdo hodnotí,“ vysvětlil Marek, proč dopředu neříká ne.

Neplacené tréninky

Hezky by tak vrátil úsilí i své taneční partnerce, která má honorář až za přenosy, několikaměsíční tréninky placené nemá. S Markem by se tak potřebovala dostat z finančních důvodů pochopitelně co nejdál. Naštěstí má parťáka, který je ochotný nějaký ten kšeft vzít. „Mě to moc baví s Lenkou tancovat, takže si myslím, že nějaké té nabídky využijeme,“ netajil se sympatický herec. „Vždycky záleží na firmě, která ples platí a pořádá. Odhaduji, že Markovi a Noře by mohli nabídnout za vystoupení i padesát tisíc korun,“ prozradil Aha! člověk obeznámený s tanečním prostředím. A kdyby StarDance vyhráli, částka by se vyšplhala ještě mnohem výš. Tahle dvojice patří mezi favority 12. řady. Jak se jim ale povede na parketu, to můžete sledovat už od zítřka v České televizi.

Eva Adamczyková: Putovní knírek

Pro Markovu manželku Evu Adamczykovou (30), za svobodna Samkovou, býval namalovaný knírek talismanem. S ním nad horním rtem vyhrála zlato na olympiádě v Soči 2014 i na dvou MS (2019, 2023). Poprvé si ho namalovala v roce 2011 na světovém šampionátu v La Molině. „Bylo to moje první mistrovství světa a knírek jsem si nakreslila pro štěstí,“ prozradila Eva. „Byla jsem pátá, byl to můj nejlepší výsledek. Rozhodla jsem se, malovat si ho pokaždé. Nosí mi štěstí.“ Ve StarDance ho ale Eva mít nebude. Zato si ho nechal narůst její muž. „Bylo to její přání. Je to takový experiment... Ale po StarDance si ho oholím!“ prozradil Marek se smíchem. Mimochodem, letos je to poprvé, co se proti sobě postaví na parketu manželé.

Josef Maršálek o StarDance: Nejdřív ho museli opít!

Video se připravuje ...

Jeho tanečnice Návorková čelí výhrůžkám

Lidé jsou různí a někteří skutečně neznají hranic. To na svou kůži pociťuje tanečnice Lenka Nora Návorková (32), která bude ve StarDance tančit po boku Marka Adamczyka. Kromě milých slov podpory jí chodí také výhružky a nadávky! „Psala mi nějaká slečna, že jestli na Marka budu víc sahat a něco zkoušet, tak si na mě počká a zpřeláme mi hnáty,” šokovala tanečnice tím, jak odporné vzkazy musí číst. Dalo by se to sice přejít jako hloupé řeči, Návorkovou ale slova docela zasáhla – dotyčnou totiž zná osobně! „Minulý rok v dubnu byla na mém tanečním workshopu, takže jsme se setkaly... Viděly jsme se jednou a vůbec mě nezná,“ kroutí sympatická Lenka hlavou.

VELKÝ SOBOTNÍ ROZHOVOR S MARKEM ADAMCZYKEM A LENKOU NÁDVORNÍKOUVOU ČTĚTE UŽ ZÍTRA V AHA!

Richard Krajčo: Tančí pod stanem i v Dubaji! 

Nemohl kvůli StarDance odpískat koncerty své kapely Kryštof. A tak si Richard Krajčo (46) vyjednal s Českou televizí, že může se svou tanečnicí Dominikou Roškovou (32) trénovat i mimo budovu na Kavčích horách. Zatímco herečka Ivana Chýlková (59) zrušila kvůli StarDance veškerou práci, která by ji rozptylovala, zpěvák si tenhle luxus nemůže dovolit. Už kvůli kapele, která je na něm finančně závislá. „Ano, musíme mít povolení, ale oni dopředu věděli, že jsem týden tam a týden jinde,“ vysvětlil Krajčo. „Hlavně v létě jsem toho měl opravdu hodně. A Domča byla tak skvělá, že když bylo potřeba, jela se mnou. Trénovali jsme všude možně, i ve stanu. Hrozně moc se mi přizpůsobuje a to jsem ani neočekával,“ svěřil se Richard, který vzal svou taneční partnerku dokonce i na dovolenou do Dubaje! „Kdybychom byli oba dva zaneprázdnění jako Richard, tak bychom se časově asi nikdy neshodli. Takže nepracuji. Doufám, že mi to doplatí všechny ty plesy a komerční akce po StarDance, když jsem půl roku nepracovala. Musíme to s Richardem »zarobit«,“ vtipkovala Dominika.

Cukrář Josef Maršálek: Plesy? Chci čtvrt milionu!

Na rozdíl od jiných hvězd StarDance hlásá Josef Maršálek (41) předem, že o taneční kšefty po vypadnutí nemá zájem. „Nepotřebuji jezdit dělat předtančení. Nechci to říkat s nosem nahoru, ale já ten prostor chci nechat profíkům. Nemám to zapotřebí. Jestli má Česko objíždět tančící cukrář, tak o tom nejsem úplně přesvědčený,“ prohlásil porotce show Peče celá země, který bude tančit s Adrianou Maškovou (25). „Když už bych měl někam s Adrianou jet, musí to mít hlavu a patu a musí to být alespoň za čtvrt milionu. Aby to mělo význam, protože já musím nechat i svou práci. Je to i o tom, že chci v o víkendu vypnout,“ nezastírá Pepa.

Růžová SuperStar Tereza Mašková: Nervy na pochodu

V jejich zkušebně je zatím největší dusno. „Vztekám se často. Je to hrozný, když mi to nejde. V tu chvíli bych nejradši zabila sebe i jeho,“ řekla Aha! Tereza Mašková (27) o sobě a svém tanečníkovi Danielu Kecskemétim (27). „Teď navíc začínám být nervóznější, Dan to ze mě cítí a snaží se mě uklidňovat. Tím, jak jsem Beran, tak mě to hodně vytáčí,“ svěřila se růžová SuperStar. Její tanečník si zatím drží výraz hráče pokeru. „Snažím se být v klidu. Nic mě zatím nedonutilo k tomu, že bych musel zvýšit hlas,“ konstatoval její tanečník s úsměvem.

StarDance v číslech

60 stránek má scénář jednoho večera StarDance.

61 zemí na světě momentálně vysílá tuto show.

108 známých českých osobností tančilo ve všech 12 řadách.

2006 – v tomto roce se StarDance poprvé vysílalo v Česku, finálový večer minulého ročníku sledovalo 1,817 milionu diváků!

Marek Eben: Tohle musí bavit!

Psal se podzim 2006 a chystala se první série StarDance. Moderátor Marek Eben se na ni pečlivě připravoval, dokonce si vzal pár dílů domů, aby si vše takříkajíc osahal. „S manželkou jsme si pustili ten anglický originál, bylo to bez překladu, polovině vtipů jsme nerozuměli a z celebrit jsme neznali ani jednu. A když jsme si pustili šest dílů, bylo půl druhé v noci a moje žena povídá: Dáme si ještě ten sedmý, ne? A to jsem pochopil, že jestli tohle nebude lidi bavit, tak už nic,“ vzpomínal na první setkání s tanečním fenoménem Eben.

Herec Marek Adamczyk na StarDance: K drobným nehodám dochází...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.