Chýlková o Tománkově jazýčku: Krausi, dej si bacha! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Chýlková o Tománkově jazýčku: Krausi, dej si bacha!

Ivana si svého Honzíka nemůže vynachválit!
Ivana si svého Honzíka nemůže vynachválit! (ČT)

Ivana Chýlková (60) si nemůže vynachválit tanečního partnera, kterého vyfasovala na letošní StarDance. Proč přitom ale zmiňuje jazyk HonzyTománka (52)?

„Nám to skvěle ladí. Pro mě je každý den hrozně dobrý. Jsem hrozně šťastná. Mám pocit, že jsem zpátky v dětství, že chodím do nějakého kroužku. Není to rušené školou nebo ničím jiným. Užívám si jen to, z čeho jsem šťastná. To jsem vůbec nečekala," pěje Ivana Chýlková ódy na tanečního parťáka Jana Tománka.

Ivana Chýlková: Je divadelní dohazovačka! A kdy se stydí?

Video se připravuje ...

„Zatím jsme ve fázi poznávání. Někdy má člověk pocit, že už něco z toho pochopil, tak si říká dobrý, na to příště navážeme. Přijde příště a ono to tam není, takže to hledáte zase znovu. To poznám podle toho, že to tam není, ne že bych to poznala já, já si myslím, že to tam je, ale Honzíček udělá (vyplázne jazyk do strany, pozn. red.). A to znamená, že jsme tři: Honzíček, já a jeho jazyk," nešetří detaily herečka na iGlanc.

Chýlková a Tománek o zkouškách StarDance: S peklem jsem počítala!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.