Chýlková a její tanečník ze StarDance: Je tu zvláštní chemie | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Chýlková a její tanečník ze StarDance: Je tu zvláštní chemie

Ivana Chýlková má při tanci problém s výškou.
Ivana Chýlková má při tanci problém s výškou. (ČT)

Dohromady je ve StarDance XII svedla hlavně výška. Herečka Ivana Chýlková (59) si s tanečníkem a bývalým porotcem Honzou Tománkem (51) ale perfektně rozumí. Byť si zatím stále vykají, tréninky se oba prosmějí, a jak deník Aha! přímo v jejich zkušebně exkluzivně zjistil, je mezi nimi zvláštní chemie.

On o ní nepřímo řekl, že je roztomilá. Ona se do něj každou chvilku strefuje něžným sarkasmem. „Víte, co mi bude chybět? Když jsem byl v porotě, tak jsem každé ráno v sobotu chodil na Náplavku a teď budu muset chodit na Výstaviště,“ odpověděl například Tománek na dotaz deníku Aha!, co bude na tanečním parketu postrádat a Ivana měla hned vtipný dovětek. „Možná diváci zařídí, že budete na Náplavce cobydup,“ vybouchla smíchy. A on jí to vzápětí vrátil. „Ivanka má velmi často pocit, že jí učím úplně nové kroky a přitom už je týden opakujeme. Ale to nevadí, ono se to srovná,“ vtipkoval usměvavý Tománek a jeho dlouhonohá partnerka se hned bránila:. „On k tomu totiž nezapojuje vrchní část těla, kterou k tomu znám.“

Chýlková předvedla svou angličtinu: Schillerová si může gratulovat!

Video se připravuje ...

Byť spolu tihle dva každý den tráví několik hodin tělo na tělo při tanci, stále si vykají. „Není to plán. První, co jsme udělali, když jsme se viděli, tak jsme se představili křestním jménem, že si budeme tykat. No děláte, že ne?“ obrátila se manželka Jana Krause (70) na svého prošedivělého lektora, který kroutil hlavou. „Ale já to měla v plánu. Ale ono to zatím vůbec nejde. To není, že bychom si chtěli vykat. Už je to i takové zábavnější,“ dovysvětlila. Podle herečky to má ale jednu výhodu: „On si pak taky nemůže tolik dovolit.“ Jak jim to spolu bude slušet na parketu, sledujte od 14. října na obrazovkách České televize.

Chýlková a Tománek o zkouškách StarDance: S peklem jsem počítala!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Celebrity-chachacha
21. 8. 2023 • 13:32

Vykání je supererotické.

Jana Nováková
21. 8. 2023 • 12:52

Zvláštně si šlape na jazyk protože má velký zuby a má malej oblouček.

Jana Nováková
21. 8. 2023 • 12:50

Vykají si asi kvůli Krausovi.Tance mívají erotický nádech a když si dva vykají,tak tam je takový odstup.Prostě Honzík žárlí.Ví,že on by se na parketu nechytil,protože by se nenašla žádná,která by s ním dobrovolně do kola šla!!!

Uživatel_5457057
21. 8. 2023 • 08:42

No nazdar ... P.Tománek krásný chlap a k němu tahle dlouhatanánská rašple . Ani mluvit neumí, tak nějak zvláštně si šlape na jazyk, jak může být herečkou, nechápu. No a její inteligence? Nedokáže si ani zapamatovat názvy tanců .. plete prý si to. Rumba a samba ... nedokáže si zapamatovat, že to není sumba, ale samba a ještě se té své blbosti směje.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.