Chýlková odtajnila soukromí: Asterová čtyři dny v šoku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Chýlková odtajnila soukromí: Asterová čtyři dny v šoku!

Tuší vůbec Jan Kraus, čím vším si jeho Ivana v mladí musela projít?
Tuší vůbec Jan Kraus, čím vším si jeho Ivana v mladí musela projít? (Foto: Roman Souček , FTV Prima, Branislav Simoncik a archiv Blesku)

Osmapadesátiletá partnerka Jana Krause (68) zavzpomínala na dětství a ukázala pár snímků i kolegyni Jitce Asterové (62). Jak to dopadlo?

„Když se dívám na svoje fotky z dětství, tak mi přijde pozoruhodné, že mě dobrá nálada neopouštěla, a že jsem s touhle vizáží toužila po tom, že budu herečkou. Jak je dneska trendy to "nebinární pohlaví", tak takhle jsem jako dítě vypadala já. Mé tělo se věnovalo jenom růstu a nic nenasvědčovalo tomu, že ze mě jednou bude opravdu žena," překvapuje Ivana Chýlková na stránkách magazínu Moje psychologie. Výšku prý zdědila po otci, který měřil přes dva metry: „To jsem ještě dopadla dobře."

Chýlková předvedla svou angličtinu: Schillerová si může gratulovat!

Video se připravuje ...

„Vlasy jsem měla ostříhané tak, aby se ušetřilo a nemusela jsem chodit každé tři měsíce k "holiči", o kadeřnictví jsem v dětství nezavadila a oblečení katastrofa. Zaprvé, co se sehnalo a zadruhé jsem z toho vždycky hned vyrostla. Nedávno jsem ukazovala Jitce Asterové moje fotky z dětství a zřejmě to na ni silně zapůsobilo, protože mi pak říkala, že na to myslela ještě čtyři další dny," prozradila herečka.

Ivana Chýlková na premiéře Chlap na sřídačku: Já bych se o muže nedělila!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.