Rozpaky nad Show Jana Krause! Moderátor už vážně přehání | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Rozpaky nad Show Jana Krause! Moderátor už vážně přehání

Jan Kraus
Jan Kraus (Foto: FTV Prima)

Ostřílený moderátor Jan Kraus (68) se snaží využít vysílací čas na maximum, aby byl jeho výdělek logicky co nejvyšší. V poslední době ale do svého pořadu Show Jana Krause možná dává víc „nenápadných“ reklam, než je zdrávo.

Jeho pořad se řadí mezi ty nejoblíbenější u nás. Moderátor Jan Kraus (68) si toho je moc dobře vědom, a proto se během vysílání svého pořadu snaží vydělávat peníze navíc. A peníze vydělává reklama.

Kraus ve své show propaguje například minerální vody Mathonni nebo obleky značky Bandi. Na to už si diváci celkem zvykli. Nedávno ale moderátor začal podporovat i nejmenovanou donáškovou firmu s jídlem. Dále propaguje i aplikaci, ve které si fanoušci mohou koupit lístky na natáčení, a v neposlední řadě zvýšil zájem o nejmenovanou značku mobilních telefonů.

Show Jana Krause: Bohdalka miluje vaječňák a skutečný smích publika

Video se připravuje ...

Dělá to jen pro peníze

I když zmíněné reklamy mají na první pohled působit nenuceně, většinou se děje pravý opak. Každý si jich hned všimne. Sám moderátor ale přiznal, jak to s reklamami vlastně má. "Prima s námi má jednoduchý obchod. Ona nám platí za show a zbytek je už naše starost. Čili náš obchodní zájem je držet si v nějaké rovnováze příjmy a výdaje, případně abychom mohli dostát svým závazkům vůči lidem, kteří pro nás pracují,"pronesl Jan Kraus pro web Sedmička.cz.

KARLOS SHOW: Podívejte se, jak Kraus usmiřoval Vémolu s Lelou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Yaya Conti
5. 7. 2023 • 17:09

A pro "chytrolíny" zde! Kraus je vtipný a nejlepší! Další kopie jako Dědek a pod.jsou trapní. Kraus má nejlepší hlášky a humor!

Yaya Conti
5. 7. 2023 • 17:06

Mathonni?🤦‍♀️ Jak toto může napsat redaktor?! Bože, je vidět, že v Česku (Lalalendu) může opravdu dělat každý všechno i bez konkrétního vzdělaní! 🤦‍♀️

w.mojko
16. 11. 2021 • 09:31

"Jeho pořad se řadí mezi ty nejoblíbenější u nás." Kým, prosím vás?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.