První večer StarDance: Úprk Chýlkové a delegace z Francie | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

První večer StarDance: Úprk Chýlkové a delegace z Francie

Ivana Chýlková, Jan Tománek
Ivana Chýlková, Jan Tománek (Česká televize)

V šatech se spadlými rameny vypadala jako bohyně a několikrát se nechala slyšet, že StarDance je jednou z nejšťastnějších etap jejího života. Noblesní atmosféru v sále si Ivana Chýlková (60) ale mohla vychutnat jen během přenosů, jakmile zhasly kamery, odešla z parketu mezi prvními.

A nestihla se snad ani rozloučit. Podle informací Aha! totiž spěchal její manžel Jan Kraus (70) a nechtěl na ni čekat v chladném večeru před halou. Přeci jen pak neodolala a na tajném večírku se objevila na 30 minut. Následně pak autem odjela domů.

Ivana Chýlková ve StarDance: Mrzení kvůli prvnímu večeru!

Video se připravuje ...

Nejodvážnější šaty večera

Kostýmům StarDance dlouhou dobu kralovala návrhářka Tatiana Kovaříková (56), dvanáctý ročník ale dostal na povel kostýmní výtvarník Roman Šolc. A je viditelně odvážnější. Do jednoho z nejvíc sexy kostýmů oblékl tanečnici Adrianu Maškovou (25) – průsvitná látka odhalovala svůdné body na tělo a nezakrývala skoro nic. „Když jsem říkala, že bych chtěla takový střih, tak jsem si pak říkala, že to asi nebyl úplně dobrý nápad, ale cítím se v nich skvěle. Krásně to vyšlo, všechno bylo na svém místě,“ prozradila Mašková.

Francouzská návštěva 

Vyhlášený cukrář Josef Maršálek (41) spíš než nervozitou trpěl sentimentem a byl smutný, že už nemůže zatančit svým rodičům. Vedle svého partnera Petra Tejmla (40) nakonec usadil i své blízké z Francie, které považuje za rodinu. „To je moje úžasná náhradní máma Babette a její přátelé z malinké francouzské vesnice. Nestíhal jsem vůbec sledovat jejich reakce, ani jsem nevěděl, kde sedí. Musel jsem se soustředit na pět, šest, dva, dva, tři...“ prozradil v dobrém rozmaru hned po skončení.

Chýlková a Tománek o zkouškách StarDance: S peklem jsem počítala!

Video se připravuje ...

Opět boduje ve sledovanosti

V sobotu večer si StarDance na svých obrazovkách pustilo 1 472 000 diváků a boj o krále či královnu tanečního parketu se stal jedničkou ve sledovanosti. Na Primě sledovalo seriál Zákony vlka 2 jen 566 000 diváků a oproti předchozímu týdnu si tak pohoršil o 206 tisíc diváků.



Přečtěte si
miroslava13
16. 10. 2023 • 12:59

ivča asi vypadne mezi prvními. a Jenda bude rád. pořád mluví o tom že je Ivanka pryč a on neví co dělá!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.