Přiznání Marka Ebena: STARDANCE POSLAL K ČERTU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Přiznání Marka Ebena: STARDANCE POSLAL K ČERTU!

Moderátoři StarDance Marek Eben a Tereza Kostková
Moderátoři StarDance Marek Eben a Tereza Kostková (David Kundrát)

StarDance bez Marka Ebena (65) si už nikdo ani nedokáže představit. Moderátor je se soutěží spjatý od samého začátku. Teď ale parťák Terezy Kostkové (47) přiznal, že stačilo málo a nabídku na moderování tvůrcům hodil na hlavu! Proč zprvu nabídku rezolutně odmítl?

Uvádění taneční soutěže ho sice baví, k tanci jako takovému ale neměl nikdy příliš kladný vztah. Proto, když přišla nabídka, málem práskl telefonem! „Já jsem to nechtěl dělat. Hned jsem řekl, ať na to zapomenou!“ překvapil Eben v rozhovoru na Frekvenci 1.

Ivana Chýlková ve StarDance: Mrzení kvůli prvnímu večeru!

Video se připravuje ...

„Když mi volali, tak říkali, že by mi chtěli nabídnout takovou reality show,“ vzpomínal moderátor. Tohle pojmenování ho vyděsilo, protože jediné reality show, které v té době znal, byli VyVolení a Big Brother. S ničím takovým nechtěl mít Eben nic společného!

„Aby to vylepšili, řekli, že je to o tanci. Odpověděl jsem, že to už vůbec! K tomu já nemám vztah,“ zpražil tehdy tvůrce. Naštěstí se jim podařilo Ebena »nalomit «. „Pak mi ale poslali DVD, kde byla originální britská verze. A to rozhodlo,“ přiznal Marek. „Rozhodlo hlavně to, že se moje žena v půl třetí ráno chtěla podívat na další díl. A to jsme to měli bez překladu a žádnou z těch celebrit jsme neznali,“ prozradil Eben, že nebýt jeho manželky, herečky Markéty Fišerové (63), možná by se nikdy tváří soutěže s podtitulem »...když hvězdy tančí« nestal!

David PrachařStarDance, 1. večer

Video se připravuje ...

S čím musí bojovat?

Je sice ostřílený profík, ale i Marek Eben stále zažívá před vystoupením nervozitu. Jak se jí zbavuje? „Funguje mi jen ten pocit, když víte, že jste dělali, co jste mohli, a nic jste nezanedbali,“ svěřil se oblíbený moderátor.



Přečtěte si
dada52
18. 10. 2023 • 19:52

Pan Eben udělat dobře, dělá to výborné,s paní Kostkovou mu to sluší,jen by se mohla trochu uvolnit,

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.