Prachař přiznal hádky: Jde snad o krásnou tanečnici? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Prachař přiznal hádky: Jde snad o krásnou tanečnici?

Linda Rybová a David Prachař
Linda Rybová a David Prachař (Blesk:Pavel Machan a Michal Protivanský - Czech News Center a.s.)

Účast Davida Prachaře (67) v taneční soutěži StarDance vzbudila doma parádní odezvu. Zatímco manželka, Linda Rybová, jeho snahu podpořila, jejich děti nevěřícně kroutí hlavou, od nejstaršího syna Jakuba, se herec dočkal dokonce výsměchu. Korunu všemu nasadila Prachařova maminka. Ta s ním prý přestává komunikovat. 

„Kubíček se mi stále směje, kochá se pohledem na StarDance a nevěřil, když jsem mu sdělil, že uvidí tatínka tančit. Vždycky se posmívá, že se showbyznysem nechci mít nic společného, ale to on se mýlí. On se Kubíček vůbec mýlí dost často, co se týče tatínka,“ podělil se Prachař v rozhovoru pro web Čti doma.

David Prachař: Jeho manželka byla ze StarDance zděšená!

Video se připravuje ...

Kuba má prý dokonce zákaz přijít na první přímý přenos, který vypukne už 1. října. „Kdybych ho tady spatřil, dostanu šílenou trému, roztřesou se mi kolena a nebudu moct tančit,“ má jasno herec.

To ale není všechno. Po odhalení jeho plánů, jak zužitkovat naučené kroky, dává od Prachaře ruce pryč i jeho vlastní matka. „Maminka mi volala, že jsem se zbláznil a že se mnou přestává komunikovat, protože jsem zase řekl něco úplně šíleného. Já si za tím ale stojím a opravdu bych něco takového rád udělal,“ svěřil se Expresu. Šlo o reakci na nápad vyučovat tanec v domovech pro seniory.

Máme rádi Česko: Only You v podání Jakuba Prachaře!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.