SANDEVA A PRACHAŘ: Posun ve vztahu, ve který fanoušci už ani nedoufali | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

SANDEVA A PRACHAŘ: Posun ve vztahu, ve který fanoušci už ani nedoufali

Sara Sandeva a Jakub Prachař
Sara Sandeva a Jakub Prachař  (instagram.com, ara)

Jiskřilo to mezi nimi nejen před kamerou, ale i mimo ni. Láska mezi Jakubem Prachařem (40) a Sarou Sandevou (26) vzplanula během natáčení seriálu Dvojka na zabití. Od první klapky uběhly už dlouhé dva roky a nyní herečka potvrdila něco, na co fanoušci už dlouho čekali.

Svůj vztah zpočátku tajili, ale jiskra, která mezi nimi byla, se nedala přehlédnout. Už na tiskové konferenci ke zmíněnému seriálu v roce 2021 vychvalovala Sandeva Prachaře až do nebes. „Kuba je chytrý, zábavný, jsem ráda, že s ním mohu natáčet,“ pronesla tehdy Sara pro deník Blesk. Následně se odvázali na afterparty, na které se k sobě tiskli a líbali se. V tu chvíli už nebyl pochyb o tom, že tvoří pár.

Sara Sandeva před koncem Varů: Každým rokem je to lepší!

Video se připravuje ...

Pro Saru a Kubu je seriál Dvojka na zabití jejich pomyslný milník. Tam se poznali a dali se dohromady. Herečka nyní prozradila, že se navíc konečně začala natáčet druhá série. „Začínáme,“ napsala ke společné fotce s Prachařem. Z té lze lehce vyčíst, že detektiv Martin Rykl a vyšetřovatelka Karolína Světlá jdou opět do akce, odpovídá tomu totiž jejich oblečení a celkový styling.

Sara Sandeva na zahájení festivalu: S Prachařem přijeli jen na otočku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.