A je to tady! Sandeva s Prachařem na Staroměstské radnici | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

A je to tady! Sandeva s Prachařem na Staroměstské radnici

Jakub Prachař je na svou lásku patřičně pyšný
Jakub Prachař je na svou lásku patřičně pyšný (Blesk:Martin Hykl/CZECH NEWS CENTER)

Velký den měla Sara Sandeva (26) s Jakubem Prachařem (40). Páreček se na pražské Staroměstské radnici tetelil doslova blahem, herečka s makedonskými kořeny se totiž stala plnohodnotnou občankou České republiky!

Herečka Sara Sandeva a herec Jakub Prachař dorazili na Staroměstskou radnici v Praze za přítomnosti svých nejbližších. Hercova partnerka zde dojatě převzala glejt, kterým získala české občanství a stala se konečně Češkou.

Foto jako důkaz! Sara je Češka

Sara Sandeva před koncem Varů: Každým rokem je to lepší!

Video se připravuje ...

„Gratuluju @sarasandeva Makedonská fela budeš navždy a teď k tomu ještě Češka!" připsala pod společnou fotku všech zúčastněných Sařina sestra. „Sandeva Češkou," pyšně k tomu přidal Kuba na Instagramu.

Sara Sandeva na zahájení festivalu: S Prachařem přijeli jen na otočku!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Jana Nováková
10. 9. 2023 • 11:11

Taková krásná holka a skončí u Prachaře kterej vypadá staře a sešle.A Prachaře ségra je kapitola sama pro sebe.Hraje si na "umělkyni,zpěvačku" a není a nikdy nebude ani jedno.Těží jen a pouze z rodičů,ona sama neumí nic .

ELLA Průšová
8. 9. 2023 • 22:14

Proč tu jeho sestru, Mariánu, neustále cpou do nějakých soutěží? Líná je, nedělá nic, chlastá, zpívat neumí, nechá se podporovat od rodičů, dneska je zase v pořadu,, Máme rádi Česko", neumí se ani hezky obléknout, stále o ní její máma říká, že je chudák, že trpí anorexií, prd a vořech, byla na léčení z chlastem! Je to taková líná příživnice!

amba
8. 9. 2023 • 10:36

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.