Velký sen Sandevy odtajněn: Splní Prachař přání své lásky? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Velký sen Sandevy odtajněn: Splní Prachař přání své lásky?

Jakub Prachař a Sara Sandeva
Jakub Prachař a Sara Sandeva  (archiv Blesk)

Herečka Sara Sandeva (26) pracovně nezahálí, a to ani v období velkých prázdnin. V budoucnu ji diváci budou vídat na obou nejúspěšnějších komerčních stanicích. Za tolik dřiny v podobě stovek hodin před kamerou by si jistě zasloužila odpočinek. A přesně ví, kde by si od práce chtěla oddychnout.

Právě nyní probíhají přípravy natáčení další série seriálu z dílny TV Nova Jedna rodina, kam Sara Sandeva nastupuje jako Bára, jež pořádně zamíchá dějem. „S rolí Báry se teprve sžívám. Myslím, že v té fázi, co točíme teď, je dost zhrzená. Ale jinak si myslím, že je to fajn holka. Má víc ráda ten povrchní svět, zároveň je dost vzdělaná a inteligentní. Je to takový mix dvou světů,“ nastínila Sandeva rysy své nové role pro Expres.cz.

Pro konkurenční Primu zase o prázdniny natáčela v Chorvatsku seriál Na vlnách Jadranu. O nové role tak partnerka Jakuba Prachaře (39) rozhodně nemá nouzi. Jelikož je ale i přes léto v zápřahu, ráda by si dopřála zaslouženou dovolenou.

Sara Sandeva na zahájení festivalu: S Prachařem přijeli jen na otočku!

Video se připravuje ...

S moderátorem a hercem již část světa procestovala, na jejím seznamu přání je ovšem místo, které ještě nenavštívila, což by ráda napravila. „Mám takový jeden sen. Chtěla bych se podívat na Bali, kde bych i ráda navštívila nějaký ten chrám,“ pronesla své přání v rozhovoru pro TV Nova herečka Sara Sandeva. Snad se jí co nejdříve splní.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.