Tichá domácnost u Sandevy: Spěje to ke konci, říká Prachař | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Tichá domácnost u Sandevy: Spěje to ke konci, říká Prachař

Jakub Prachař a Sara Sandeva
Jakub Prachař a Sara Sandeva (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER)

Zakoukali se do sebe na place, kde se po třech letech opět setkávají. Herecký pár Jakub Prachař (40) a Sara Sandeva (26) se vrátí jako duo vyšetřovatelů v druhé sérii kriminálky Dvojka na zabití. Umí nyní skloubit společnou práci se soukromím?

V seriálu do sebe umí rýpat, ve skutečnosti se ale skvěle doplňují. Pokud tedy zrovna nejsou doma…  „My spolu doma vůbec nemluvíme, tam je ticho jako v hrobě,“ prohlásil Prachař v rozhovoru pro Showtime. „Nerozumí mi makedonsky, tak nemůžeme moc mluvit,“ dovysvětlila Jakubova slova Sandeva s úsměvem na tváři. Ačkoli během dvou let ve vztahu mezi nimi nedošlo k žádné větší krizi, na růžovém obláčku se nevznáší. A je to tak podle nich dobře.

„Toho, kdo žije celý život klidně, položí první problém. My si vše řekneme. To, myslím, že je pěkné,“ řekl Jakub, jehož natáčení druhé řady seriálu zatím zmáhá. Problémy totiž započaly, jen co padla první klapka. „A já se hned zranil. Takže to spěje ke konci,“ smál se Prachař. „Už mi bylo 40, tak jsem se měl rozcvičit. Jakmile jsem se rozběhl, tak mě píchlo v lýtku, což se mi v životě nestalo,“ divil se. „Já jsem si zatím nic udělat nestihla, jsem zatím v pohodě, ale je mi líto Kuby. Doufám, že to dotočíme všichni ve zdraví,“ dodala jeho partnerka Sara Sandeva.

Máme rádi Česko: Only You v podání Jakuba Prachaře!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jana Nováková
3. 10. 2023 • 11:06

Musím konstatovat že Prachař toho dost ví.Ale proč že sebe dělá šaška?Za každou cenu se snaží na všechno reagovat vtipně,ale vyzní to vždycky trapně.Někdy je méně,více !!!

miroslava13
26. 9. 2023 • 14:21

na Primu už nekoukám, tak je mi i Prachař fuk.Je to rozmazlený a sebestředný blb. chyběl mu asi táta....máma ho rozmazlila.

defakto
26. 9. 2023 • 10:08

... na Primě šéfuje těmto zábavným pořadům L.Bouček a to je Prachařův velký kamarád , taky tam patří Kotek , Brzobohatý atd . Tím , že jsou stále na obrazovce podporuje jejich kariéru a kluci vydělávají..
Jezdí spolu na dovolené , vzájemně se podporují.
Když se v médiách řešila Brzobohatého úchylka ( že se rád převléká za ženu ) všichni z této party jej hned podpořili a postavili se za úchyla.

Celebrity-chachacha
26. 9. 2023 • 10:07

Von je tak ňejak celej ďivnej.

Vlasta Dvorakova
26. 9. 2023 • 09:17

Jak si někdo může vzít za muže toto­.?..oš­klivý,­nazrzl­y,ne­sympa­tický­...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.