Sandeva u konce s dechem! Prachař už to nezáchrání | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Sandeva u konce s dechem! Prachař už to nezáchrání

Sara Sandeva má dost!
Sara Sandeva má dost! (Foto CNC - Marek Pátek, Pavel Machan)

Šestadvacetiletá herečka už nějaký ten pátek natáčí na jihu Evropy seriál Na vlnách Jadranu. Štědře placený projekt si ovšem začíná vybírat svou daň ...

„Jsou to sice hezké povinnosti, ale i náročné. Začínám pociťovat únavu a na ty cesty tam a zpátky se moc netěším, byla jsem asi čtyřikrát. Dá se to zvládnout letadlem, trajektem, pak pár hodin v autě. Horší třeba bylo, že jsem musela na dva dny přeletět do Prahy,“ přiznala Sara Sandeva vyčerpanost z neustálého pendlování mezi Chorvatskem a Českem na Cnn.iprima.cz.

Kulový Blesk: Je Jakub Prachař ještě větší chlap než John Wick?

Video se připravuje ...

„Je to krásný a jsem na něj pyšná. Za ty dva roky, co jsme spolu, se nalítal docela dost. Udělalo se mu volno. Mohl zůstat na Slapech, na rybách. To miluje. Místo toho zabalil kufr, koupil letenku a přiletěl, i když tak moc nemá rád létání. Za mnou. Je to láska. A já jsem do tebe čím dál větší blázen," popsala herečka snahu Jakuba Prachaře (39) ji alespoň trochu zpříjemnit náročné období.

Krásná Sara Sandeva promluvila o dovolené s Prachařem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.