Sebastian Cavazza ze seriálu Na vlnách Jadranu: Bojoval nejen s češtinou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Sebastian Cavazza ze seriálu Na vlnách Jadranu: Bojoval nejen s češtinou!

Seriál Na vlnách Jadranu - Sebastian Cavazza
Seriál Na vlnách Jadranu - Sebastian Cavazza (FTV Prima)

Stačilo mu vyjít před kamerou na břeh Jadranu a divačky měl v kapse. Slovinský krasavec Sebastian Cavazza (50) je v novém primáckém seriálu Na vlnách Jadranu nepřehlédnutelný. Navíc hraje sympaťáka, takže mu to nekazí ani role policejního šéfa Zorana Radniče.

V seriálu mluví Sebastian s přehledem česky, ale je za tím hodně píle. Neumí naší mateřštinou jinak ani slovo, bifloval se věty foneticky. „Učení bylo náročné, hodně jsem s tím bojoval,“ přiznal slovinský herec.

Rozvedený a zadaný

Jeho kolegové Adam Ernest (31), Matěj Hádek (48) a Maroš Kramár (64) nesměli na place ani trochu improvizovat, protože by se v textu okamžitě zcela ztratil. „Předtím jsem žádné české ani slovenské herce neznal, ale všichni jsou neskutečně fajn, prostě pohodáři,“ chválí Sebastian, kterého si české divačky zamilovaly. Bohužel pro ně je jednou rozvedený herec už opět zadaný.

Drama na moři

V seriálu ale nebojoval jen s češtinou. Při natáčení nastaly i dramatické chvíle. „Pár nebezpečných scén přineslo to, že se točilo na gumových člunech nejen u pobřeží, ale i na otevřeném moři,“ popsal drsnější okamžiky. „Takže když přišel silný vítr a já musel skákat ven, nebylo to příjemné. Jisté drama, nebo spíše napětí během natáčení určitě bylo,“ přiznal Cavazza. Naštěstí se vše odehrálo bez zranění. Seriál Na vlnách Jadranu můžete sledovat každou středu na Primě.

Sara Sandeva před koncem Varů: Každým rokem je to lepší!

Video se připravuje ...

Okouzlil i Kubelkovou

Vnadná Iva Kubelková (46) se s hlubokým výstřihem náramně dobře vyjímala na luxusní jachtě, která kotvila u pobřeží a kterou někdo vykradl. Zahrála si sice jen epizodní roli, ale ráda na loňské natáčení vzpomíná. „Měla jsem s sebou dceru Karolínu a po skončení práce jsme ještě u Jadranu nějaký čas zůstaly,“ svěřila moderátorka. Moc ji mrzelo, že neměla možnost potkat před kamerou právě Sebastiana. „Bohužel jsem se setkala jen s Marošem Kramárem a Matějem Hádkem,“ posteskla si Iva.

Chce do Prahy

V naší metropoli už byl Sebastian třikrát, točil tady a zná i stavby slavného slovinského architekta Josipa Plečnika, který výrazně přispěl např. k současnému vzhledu Pražské hradu a jeho dílem je i kostel Nejsvětějšího Srdce Páně na náměstí Jiřího z Poděbrad na pražských Vinohradech. „Doufám, že se v Praze ještě pracovně znovu ocitnu,“ říká s nadějí seriálový policista.

Sara Sandeva na zahájení festivalu: S Prachařem přijeli jen na otočku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
15. 2. 2024 • 11:48

Já také. Až na ten poslední díl. To bylo něco otřesného.

Uživatel_5488679
11. 2. 2024 • 21:39

Rád jsem se na seriál koukal. 👍👍👍👍

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.