Kristýna Kociánová a Ondřej Malý: PRVNÍ SLOVA O MANŽELOVI TOMICOVÉ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kristýna Kociánová a Ondřej Malý: PRVNÍ SLOVA O MANŽELOVI TOMICOVÉ

Kristýna hraje matku, která je se synem na dovolené.
Kristýna hraje matku, která je se synem na dovolené. (Foto Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek, FTV Prima)

Byla to první nabídka na natáčení po porodu. Kristýna Kociánová (38) má za sebou rušné období. Před téměř třemi lety se zamilovala do manžela své kolegyně Pavly Tomicové (60) a zapříčinila, že se Ondřej Malý (57) rozvedl. Loni se Ondrovi s Kristýnou narodil syn a jak herečka až nyní prozradila, jmenuje se Jakub.

Kvůli seriálu Na vlnách Jadranu chlapečka poprvé v životě opustila. „Malému Kubovi bylo tehdy šest měsíců a já byla moc ráda, že si kreativní producentka Lucia Kršáková na mě vzpomněla. Byla jsem ráda, že mi i doma bylo umožněno odjet,“ usmívá se Kristýna.

Vzorný táta

Pochválila tak Ondřeje za to, že se jako táta postaral a umožnil jí odcestovat do Chorvatska, kde seriál vznikal. „Jela jsem tam dvakrát,“ popisuje. „Jednou to bylo na pět dní a podruhé na tři. Dokonce mi během natáčení vyšlo, že jsem měla den volna, to bylo nádherné,“ vzpomíná na loňský květen Kristýna.

Strach o syna

Zažila před kamerou ty nejhorší mateřské chvíle. Seriálový synek se ztratí a všichni myslí, že se utopil. „Křičela a brečela jsem. Měla jsem obavy, aby to bylo uvěřitelné. Na druhou stranu, kdyby se to opravdu stalo a ztratilo se mi dítě, tak v tu chvíli nebudu řešit, jestli jsem trapná nebo ne. V tu chvíli, je to o něčem jiném,“ dodává Kociánová. Dneska se už do mateřských pocitů dokáže dobře vcítit. Sama podobný strach naštěstí nezažila a věří, že to tak zůstane i nadále.

Pavla Tomicová: Chvíli jsem měla problém jíst...

Video se připravuje ...

Od Pavly ke Kristýně

V prosinci 2021 Ondřej Malý manželku Pavlu Tomicovou kvůli Kristýně Kociánové opustil. Po 19 letech to byl blesk z čistého nebe. Pavla se z toho zhroutila a trvalo dlouho, než se z této zrady vzpamatovala. Navíc se ti tři znali už z Hradce Králové, kde všichni žili a hráli v Klicperově divadle. Nyní se už Pavle vrátil úsměv do tváře. Kvůli tomu, že žalem zhubla 35 kilo, si mohla koupit celý nový šatník.

Role i pro Kubelkovou

Na pobřeží Brače vystavila své výstavní poprsí v plavkách Iva Kubelková (46). Představuje v seriálu bohatou turistku. „Vzala jsem s sebou i dceru Karolínku, takže jsme si udělaly výlet mimo sezonu do Chorvatska. Nikde nikdo, jezdili jsme na kole kolem moře. Natáčení bylo příjemné když skončilo natáčení, ještě jsme tam nějakou dobu zůstaly,“ prozradila Iva. Litovala jen toho, že se před kamerou nesetkala s hlavním hrdinou – fešným slovinským hercem Sebastianem Cavazzou (50).

Hvězda seriálu ZOO Pavla Tomicová: Jak jsem zhubla 35 kilo!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
veselabublinka
17. 1. 2024 • 17:25

Ta mladá je taky pořádně vykynutá.

Alva
17. 1. 2024 • 16:15

rumovapalice-a já se zase divím, co na něm Kociánová viděla.

Uživatel_973012
17. 1. 2024 • 13:44

Šašci všichni

rumovapalice
17. 1. 2024 • 11:32

Ani se nedivím, že ten Malý utek.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.