Pusto a prázdno po Tomicové! Pavla mě objala a dala pusu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Pusto a prázdno po Tomicové! Pavla mě objala a dala pusu

Pavla Tomicová
Pavla Tomicová (Aha! Pavel Machan)

Herečka Berenika Suchánková (27) v seriálu ZOO definitivně končí. Prozradila, že na place jí byla nejbližší kolegyně Pavla Tomicová (61), která bude mladé herečce taky nejvíc chybět.

„Natáčení s Pavlou bylo vždycky příjemné, byla mi tou největší oporou a podporou. Oběma nám během natáčení scén, kdy na mě křičí, bylo nepříjemně, protože se máme opravdu moc rády,“ prozradila Berenika pro ženy.iprima.cz.

Pavla Tomicová: Chvíli jsem měla problém jíst...

Video se připravuje ...

I když je mezi nimi věkový rozdíl, staly se z nich dobré kamarádky. „Vždycky po obraze mě Pavla objala a dala pusu na čelo. To bylo dojemné. Navíc když jsme věděly, že odcházím,“ pronesla Suchánková, která si v seriálu zahrála i se svým tatínkem Michalem Suchánkem. Berenika ze seriálu ZOO odchází, protože její postava Petry byla načapána a usvědčena z krádeže antibiotik. Její místo zastoupí herečka Eliška Broumovská, která bude hrát postavu Tamary.

Sabina Laurinová zažila v seriálu ZOO pořádnou dávku adrenalinu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jana Nováková
28. 2. 2024 • 17:32

Tomicová v ZOO mluví jako robot.Měla odejít taky,nedá na ten její ustaranej,brzduchej výraz koukat.Po tom rozvodu to už není ona.

ELLA Průšová
23. 2. 2024 • 17:31

Tomicová na té fotce se tváří, jako když míří do Bohnic!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.