Zoo slaví návrat Roberta Urbana a... Brodská zase točí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Zoo slaví návrat Roberta Urbana a... Brodská zase točí!

Robert Urban při natáčení ZOO s Terezou Brodskou
Robert Urban při natáčení ZOO s Terezou Brodskou (Instagram)

Krasavec Robert Urban (37) má z pekla štěstí. Jeho seriálová máma Tereza Brodská (55) se už vykřesala ze zápalu plic. Natáčení ZOO se vrátilo do starých kolejí. „Vstupoval jsem do ZOO jako vdovec se dvěma dětmi. Teď mám čtyři a čtvrtý vztah,“ popsal Urban alias soudce Kříž.

Čtvrtou seriálovou přítelkyní pohledného Roberta je Ester, kterou hraje Nelly Řehořová (22). „Nabídkou na roli jsem byla překvapená. Říkala jsem si, že jsem moc mladá na to být matkou dítěte. Nakonec mi trochu pomohly holky v maskérně, které mě zestařily. Snad to diváci přijmou,“ doufá Nelly. Další obavy má z toho, že Ester je záporná postava.

„Očekávám, že diváci na ni reagovat budou. No, uvidíme, jak to slíznu,“ dodala herečka. Fešák Urban má za sebou rok a půl dlouhou pauzu, kdy zběhl k seriálu Eliška a Damián, z něhož se nakonec vyklubal velký propadák a plánovaná pokračování šla k ledu.

Do ZOO se po odchodu vracet neměl, ale vše je nakonec jinak. „Přestože se na natáčení se všemi znám, měl jsem pocit, jako by to bylo poprvé,“ přiznal herec. Už si ale zvyká. Nakonec si vše pěkně sedlo, a když na plac vběhla i usměvavá Brodská, všem se hodně ulevilo.

Seriálový Damián Robert Urban: Co říká na smršť negativních reakcí?

Video se připravuje ...

Nová láska nejen na obrazovce

Ještě loni v létě Robert Urban přiznával, že se po letech rozešel s partnerkou a učí se být sám. Dlouho mu to ale nevydrželo. Na Instagramu totiž zveřejnil fotku s novou kráskou. Její jméno neprozradil, ale podle zdrojů Aha! pochází z jeho rodné Ostravy.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.