Velký návrat Gránského! Albert se vrací do Zoo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Velký návrat Gránského! Albert se vrací do Zoo

David Gránský
David Gránský (Foto FTV Prima, ara)

Chtěl být víc s rodinou, ale už je zpět. Po menší natáčecí pauze se v dnešním díle seriálu Zoo opět objeví Albert alias David Gránský (31), kterého scenáristé poslali do Ameriky na stáž.

Když na jaře ohlásil odchod ze seriálu, fanoušky pořádně vyděsil. David Gránský se totiž chtěl více věnovat rodině, ženě Nikole (30) a hlavně ročnímu synkovi Mateovi. Nezmizel ale navždy, jak si někteří diváci mysleli. „23. října minulého roku to bylo naposledy, kdy se Albert objevil v seriálu Zoo,“ zavzpomínal herec, jehož postava odletěla do USA přiučit se něčemu novému.

David Gránský o pauze od ZOO: Čekám, kdy mi to začne chybět

Video se připravuje ...

„Vrací se ale velmi brzy. A to konkrétně 23. ledna v úterý. Tak se koukejte, bude to překvapení zejména pro Kristýnu,“ lákal diváky na dnešní díl vysílaný na FTV Prima Gránský na sociální síti. Těm asi Albert opravdu chyběl, z návratu postavy do děje jsou nadšení a už se nemůžou dočkat, až Gránsého na obrazovkách zase uvidí. „Super, konečně zpátky,“ neskrýval nadšení jeden. „Jediný důvod, proč se dívám na ZOO – Albert,“ přidal se další.

Samé zvraty (Pozor, spoilery!)

Albertův návrat dějem pěkně zamíchá. Už se sice nemůže dočkat Kristýny (Sára Milfajtová, 32), s níž se dal dohromady těsně před odletem, jenže nic nebude tak růžové, jak si maloval. Do cesty se totiž Albertovi postaví vypočítavá Dominika (Denisa Nesvačilová, 32), která ho důmyslným podvodem přijměje strávit s ní noc, a Albertův vztah s Kristýnou vezme za své. Že se jednalo o podvod, se totiž ukáže až později. Jak to nakonec celé Albert ustojí?

Sabina Laurinová zažila v seriálu ZOO pořádnou dávku adrenalinu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jana Nováková
2. 2. 2024 • 23:00

Ať se klidně Albert vrátí,ale né k tý infaltivní Milfajtový.A měla by zmizet z pořadu Máme rádi Česko.Když zpíva druhá zpěvačka,tak Milfajtová na ní upřeně dívá.A furt a kdykoli.Co tím sleduje,nebo senam snaží něco naznačit?V každým případě je to nepříjemný.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.