Klus už neví kudy kam: Jeho láska mu pěkně zavařila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Klus už neví kudy kam: Jeho láska mu pěkně zavařila

Tomáš Klus se objeví vedle Josefíny i v Zoo. Maminka Tamara se dme pýchou
Tomáš Klus se objeví vedle Josefíny i v Zoo. Maminka Tamara se dme pýchou (Časopis Maminka)

Talent se u zpěváka Tomáše Kluse (37) evidentně dědí jako rodinné stříbro. Všechny děti totiž získaly předpoklady pro to prorazit ve světě filmové a televizní tvorby, o čemž se diváci ostatně budou moci brzy přesvědčit v díle Dcera národa. Profesně nejzkušenější je dcera Josefína. Ta po letním seriálu Zalez do spacáku nyní exceluje v Zoo - opět po boku táty. A pořádně mu zatápí...

Tvůrci ji totiž pasovali do role Filipovi problémové neteře, která nejenže nerespektuje žádné příkazy a zákazy, ale hned zkraje se postará i o karamboly za tisíce. Pro diváky přijde příjemné zpestření, navíc opět v osvědčené kombinaci táta a dcera. 

Tomáš Klus složil pro seriál ZOO písničku KOUZ(L)OO

Video se připravuje ...

Z výkonů Josefíny jsou rozradostnění i ve štábu. Kromě toho, že scény „seká na první dobrou“ přistupuje ke své práci s pokorou a úctyhodnou svědomitostí. Těžko říct, jestli by se od ní ve finále neměl učit spíš Klus„Nervozita mě prostoupí, vysaju ji z ní, protože ona nervózní vůbec není. Je velmi suverénní. Především se osobnostně našla, což mě nesmírně těší. Dalo jí to životní jistotu a místo. Udělalo se jí jasno, co chce v životě dělat," neskrýval radost pyšný otec v rozhovoru pro Expres.

Ačkoli je Josefína na svůj věk herecky velmi vyspělá, Kluse přeci jen stíhá profesní deformace, navíc má jako správný táta potřebu svou dceru vést. „Ten otcovský ochranitelský pud nedokážete zkrotit. Mám tendence jí opravovat každé slovo, které řekne. Porozuměl jsem své mámě, která se na mých koncertech schovává někde v růžku a nesnáší, když o ní promluvím. Hned zrudne a všechno prožívá jako na trní. Smál jsem se jí, říkal jsem jí, že si to má užít, a teď, když vidím hrát Josefínu, tak jí plně rozumím,“ dodal.

Tomáš Klus otevřeně o smrti sestřičky Koudelky (†30): Jinak to dopadnou nemohlo!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5587241
7. 2. 2024 • 11:25

Divím se Klusovi,že se zahazuje s Burešovou.Vyvola to vůči němu velký nezájem.Buresova je zlatokopka a jde přes mrtvoly.

Jana Nováková
17. 1. 2024 • 15:10

Já Kluse moc nemusím,ale v ZOO hraje že všech nejpři­roze­něji­.Ško­da že je ro debilní seriál bez ladu a skladu s mnoha dějovými linkami.Prostě taková nastavovaná
kaše.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.